МУШЕНГИИТЕ С „АЛА БАЛА“ И СОФТУЕРА ЗА БАЛОТАЖА ДА ЗАПОЧНАТ ОТСЕГА! ВСИЧКО СИ ЗАСЛУЖА ТОЯ ПРОСТ НАРОД, КОЙТО ОСТАВИ ШЕПА ОЛИГОФРЕНИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/mushengiite-s-ala-bala-i-softuera-za-balotazha-da-zapochnat-otsega-vsichko-si-zasluzha-toya-prost-narod-koyto-ostavi-shepa-oligofreni-da-go-upravlyavat/119877 SvobodnoSlovo.eu
МУШЕНГИИТЕ С „АЛА БАЛА“ И СОФТУЕРА ЗА БАЛОТАЖА ДА ЗАПОЧНАТ ОТСЕГА! ВСИЧКО СИ ЗАСЛУЖА ТОЯ ПРОСТ НАРОД, КОЙТО ОСТАВИ ШЕПА ОЛИГОФРЕНИ ДА ГО УПРАВЛЯВАТ!

„Съдът отмени решението на ЦИК като незаконосъобразно“.

Някой да е очаквал друго от съдилища, пълни с десносектанти?!

Мушенгиите с „ала бала“ и софтуера за балотажа да започнат отсега!

За да спечелят ПП/ДБ идиотите.

Защото тази държава трябва да бъде затрита окончателно!

С „ала бала“ -та, която въведе Бащицата на Простоидотите Румен Радев чрез „пътя на копринката“ си, и която продължава и до днес.

Всичко си заслужава тоя робски народ, ПРОСТ НАРОД, който остави на шепа ОЛИГОФРЕНИ да го управляват.

Afera.bg

9 Коментара

Веселина Томова

8 months before

Имайки предвид, че ВАС от край време се контролира от кръга капитал, а техни са проектите ПП и ДБ, а по големи лъжци и предатели от ПП и ДБ, не виждам дилема на кой да вярва човек!

Коментирай

Борис

8 months before

Ех,президенте Радев!Голям,непростим грях имаш,че ни натресе тия идиоти! За България ТИ! си като проклетото чудовище горби за СССР и целия соц-лагер! Спиш ли спокойно?Не сънуваш ли кошмара,който сътвори???А хубавата Деси как те понася?

Коментирай

Борис

8 months before

Надали някой си е мислил,че корумпираният съд ще отсъди справедливо.Парите не миришат,а Васко Педераско ги има в повече!Ако искаме да пометем гадната пасмина,в неделя всички до урните и с хартия! Правосъдна реформа ли?Ама,че смехория!

Коментирай

Народът правилно си гласува . . .

8 months before

Проблемът е, че има 1-2 милиона мъртви души в избирателните списъци . . . Докато това не се изчисти и не се въведе ценз от поне основно образование . . . Ще си тънем в тая кочина . . .

Коментирай

Сенека

8 months before

Най-развратните и прости хора обитават столицата.

Коментирай

milka_59

8 months before

Томова обикновено е много информирана та питам кое е лицето б. бонев кои са родителите му как се появи от нищото.

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

8 months before

Ваня Григорова е „Златната Ябълка“ на ЕДИНЕНИЕТО! Днес Ваня е Кауза за Софиянци. Името й се превърна в Парола – която до снощи шепнехме, а днес е време да изкрещим ! Да Я Изкрещим в лицето на Възраждане, на Слави да Я Изкрещим, на цялата „сган от Родолюбци и Патриотари, на всички Нормални Софиянци да Изкрещим: Ваня Григорова е „Златната Ябълка“ на ЕДИНЕНИЕТО! Разковничето на Националното Единение срещу Статуквото. Ваня е Шанс ! Ваня е Решение ! Ваня Не Е „Партия“, Ваня Не Е „Ляво“ и „Дясно“ – Ваня Е Кауза! Кауза „За“! За Справедливост. За Нормалност. За Обединение. Ваня Е Кауза За Бъдеще! Нека Спасим София от Боклуците; от Корупцията; от Престъпността; от Чалгата; от Несправедливостта и Украинското знаме на „Столична община“! Днес, Сега е Възможно. Да Го Направим! …Утре се сърдете на себе си..! П И

Коментирай

Лили

8 months before

Не, народът не ни не прост! Народът ни търсеше изход от това което направи ББ - дойде на бял кон, а предаде хората, като застана против техните разбирания. В Президента народът видя изход и му се довери. Но той доведе тези олигофрени с американски разбирания за крадене и забогатяване. А преди това народът скача по площадите и беше излъган за значението на демокрацията, защото такава в България никой никога не е искал да има и недопускат да има! И как очаквате народът да отиде и да избере друг? Писна му на народът да го лъжат и мамят! Вече му е безразлично, защото се примири, че след 40г пак си стои на същото дъно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.