МУТРО, НЕ МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА

https://svobodnoslovo.eu/politika/mutro-ne-mozhesh-da-spechelish-voyna-sreshtu-naroda/14662 SvobodnoSlovo.eu
МУТРО, НЕ МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА

Гербавите минаха в кръгова отбрана, толкова брифинги на глава от населението никога не е имало. Уплашени са и им е трудно да го скрият. Вчера ръководената от шофьора на Мето полиция, пребиваше хора от протеста, а Дончев нагло заяви, че няма да водят гражданска война, дори да могат да я спечелят.

Не можеш, Дончев, не можеш да спечелиш гражданска война. Защото ние сме суверенът, не мафията ГЕРБ. Колко автобуса още ще докарате в София? Колко чиновника ще задължите да ви пазят? Колко дълго време ще ви стигнат парите да плащате на препечените да се правят на ваши защитници?

Вчера видяхме разликата. Принудените гербави от провинцията дойдоха с автобуси, изпълниха си сценката и бегом обратно. А народът остана с искания и настояване за оставка. Вие нямате подкрепа, но имате пари и биячи. Но и това няма да ви спаси.

Гражданска война няма да има, защото не се бием помежду си, а народът иска оставката, съд и затвор за мафиотското правителство. Не ни плашете с война, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ! Полицията може да е с вас, но ние защитаваме децата си и бъдещето им! И живота си, който вие съсипвате. И ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА НЯМА ДА ПРАВИМ И КРАЧКА НАЗАД!

Самозабравилата се хунта може да бие, но не може да се задържи против нашата воля. Търпението ни вече стигна предела си. И имат два избора да си тръгнат - доброволно или зорноволно! Готови сме и за двата!

Днес етнически турци бяха привикани да пазят Доган. Това е война. Защото ни изправяте едни срещу други и се опитвате да ни настроите. Само че и ние и те, сме срещу вас! И колкото и автобуси да изсипите, няма да ви спаси, само ще ни ядоса повече.

Плашите ни с кръв! Но демокрациите винаги се раждат така. Френската революция - свободата, братството и равенството, тръгва с гилотините на "Конкорд". Така че внимавайте какво си пожелавате, че може и да го получите!

Война вече има - НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА, И вие няма да я спечелите, защото сте долни, крадливи, страхливи безродници!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.