МЯСТОТО НА УКРАИНЕЦА ТАГАРЕВ И НА ТУРЧЕТО ЕМИН Е В „ПИРОГОВ“! ДА БЪРШАТ ЛАЙНАТА БЪЛГАРСКИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/myastoto-na-ukraineca-tagarev-i-na-turcheto-emin-e-v-pirogov-da-barshat-laynata-balgarski/115836 SvobodnoSlovo.eu
МЯСТОТО НА УКРАИНЕЦА ТАГАРЕВ И НА ТУРЧЕТО ЕМИН Е В „ПИРОГОВ“! ДА БЪРШАТ ЛАЙНАТА БЪЛГАРСКИ!

През последните няколко години умишлено завиших обема си на търпимост към олигофрения, посредственост и наглост, тъй като много идиот се нарои у нас. Епидемия настана!

Ако преди идиотите бяха 1 на 10 и бяха ситуирани основно в периферията на родния политически живот, то днес те са 7 от 10, като мнозинството от тях, за всеобщо наше съжаление, са именно по върховете на държавата.

Еничари, чиято наглост вече надмина всички възможни и рационални граници и очаквания!

Емблематичен пример са министърът на отбраната Тагарев и неговият заместник Емин.

Световно неизвестното лице с име Емин онзи ден стигна дотам, че си помисли, че може да изгони 3 деца от шокова зала в “Пирогов”, за да настани своето!

Мен, ако питате, този трябва да бъде бит с тояги на гол гъз на жълтите павета. Слава Богу – никой не ме пита. Но пък аз питам. Аз имам няколко въпросчета. Към Емин и чичо му Тагарев.

Да питам първо, кой си ти, бе, Еминчо?! Нищожество златно! Кой си ти, бе, брадат смотаняк, че да си мислиш, че може да се разпореждаш с чужди животи? С животите на децата в “Пирогов”, та чак и някой болен мозък заместник-министър на отбраната те е направил.

Кой си ти, бе, турче златно с български паспорт?! Еничар и продажник си ти. Еничар, който никога не е служил на народни интереси, просто защото не знае какво означава това!

Но за наглостта на Емин вече много беше изписано. Цяла България го научи този палячо! Сега нека кажем няколко и думи и за неговия шеф. Онзи, който ни се води министър на отбраната. Онзи, който прекарва повече време в Украйна, отколкото в България. Онзи, който е по-горд с това, че служи на президента на Украйна по-вярно, отколкото на президента на България. Онзи същият, с тънките устни, който само мисли как да угоди на задокеанските си приятели за сметка на българските интереси. Онзи, който по позиция трябва да ни защитава от враговете, а реално единствено защитава интересите на своите господари, били те от Изток или от Запад. Онзи същият палячо, който днес е написал писмо до Министерство на здравеопазването в което пита, кой поддържа фейсбук страницата на “Пирогов”.

Вие нали много добре разбирате какво точно означава това?

Означава, че Тагарев е решил да си разчиства сметките с тези, които пишат за него или срещу него. На Гьобелс е решил да се прави! Решил е да наказва истината, както и тези, които я изнасят. Истината за неговата наглост и тази на неговия заместник. Това е Тагарев – емблема на всичко друго, но не и на мъж, не и на българин.

Тъжна работа, уважаеми хора. Вместо подобни лица да си съберат партакешите и веднъж завинаги да изчезнат от публичния живот на страната но, те произвеждат безобразие и наглост в сериен режим.

Вместо въпросният Емин да подаде оставка и да отиде да бърше лайната на болните в “Пирогов”, той продължава да наглее!

Вместо доброволно да станат санитари и двамата с Тагарев, те търсят на кого да отмъщават. Дъно! Безкрайно дъно!

Кой си ти, бе, Тагарев?! За кой се взе ти, бе, палячо?! Кой си ти, бе, душко, и защо си мислиш, че този твой филм ще трае вечно? Защо не кажеш на тези, които ти носят сводките от военното разузнаване рано сутрин, да ти напишат какви лайна забъркват твоите подчинени и в частност лицето Емин?

Защо си мислиш, че участваш в сериал, като реално си единствено герой в анимационна късометражка?

Срам. Срам. Срам. Еничари и родоотстъпници ни скачат по главите. Срам!

Запомни, Тагарев, едно нещо запомни и гледай да не го забравяш никога! Историята българска е виждала всякакви палячовци, такива като теб – също. Историята прави грешки, но българската памет – никога! Няма да те забравим, Тагарев. Нито теб, нито онзи наглец с името Емин.

Васил Петев

www.mediamall.info

2 Коментара

Емил Илчев

преди 8 месеца

Предлагам - бой с камъни по всичките продажни олигофрени и вън от България,барабар с USA посланика.

Коментирай

Истината и дъвката

преди 8 месеца

Този Другар Тодор Тагарев който 1978 година е имал правото да стъпи на стъпалата на Вишевоенно въздушно училище да бъде приет и завършил по късно изпратен в СССР да продължи с обучението За същото ли същество става въпрос. Няма на света майка да е родила и да се гордее с такова неблагодарно отроче. Този за шепа жълтици млякото си да продаде е способен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.