На 21 септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България!

https://svobodnoslovo.eu/politika/na-21-septemvri-az-izlizam-izlizam-za-svobodata-i-nezavisimostta-na-balgariya/116569 SvobodnoSlovo.eu
На 21 септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България!

На 21 септември аз излизам! Излизам за свободата и независимостта на България! Излизам за правото ми на референдум за запазване на българския лев!

Излизам срещу промените в конституцията, целящи разпарчетосването на България! Излизам срещу новата американска база в Ямбол, целяща пълното колонизиране на моята Родина!

Излизам от 12 ч. пред сградата на Партийния дом (временно Народно събрание) в София, и няма да изляза сам! С мен ще бъдат всички мои съмишленици от парламентарната група на Възраждане и хиляди възрожденци от столицата и страната. 

Ако и ти искаш същото като мен, ела и бъди с мен и до мен! Аз вярвам в законите и конституцията, но повече няма да търпя тяхното погазване от управляващите национални предатели. Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е дълг на всеки един достоен гражданин! 

Оставка на марионетното правителство, съд и затвор за предателите!

Време ни е за Възраждане!

Костадин Костадинов

21 Коментара

Андрей К

преди 6 дни

Ами айде излизай от Парламента, де...

Коментирай

БОРБА

преди 6 дни

ЩЕ ПРИПОМНЯ ЧЕ,НА ТОЗИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТА ЛИЧНО МУ ПИСАХ ПО ИМЕЙЛА ДА НЕ ВЛИЗА И УЗАКОНЯВА ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ,ПОДЛОГИ И ПРЕДАТЕЛИ....ДА НО ТОЙ ВЛЕЗНА И ЕТОГО РЕЗУЛТАТА.ДОУНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И. НЕ МЕ ТРИЙТЕ СВОБОДНИТЕ.

Коментирай

milka_59

преди 6 дни

Излизай,че на 22 септември идва страшното.

Коментирай

Иванов

преди 6 дни

Ако някой чака ДПС-то да излезе, Кирето и Асенчо, или ония двамата тулупи Ристето Иванов и Гнома, няма да стане. Няма да излезе и Корнелката, няма да излезе и Славито. Вече готвят страната ни за война с Русия, щото сме били СТРАТЕГИЧЕСКИ съюзник на Щатите. По презряна и роболепна политика у нас не е водена НИКОГА.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Елена Гунчева ще полудее от злоба, а Боко направо се насра.

Коментирай

Милко

преди 6 дни

Да обясня - при обявяване на воЙ на, следва мобилизация и въвеждане на военНо положение. На кой му стиска да направи това? След като се посмеят около 5 минути, рашите ще ни изравнят със земята, дори ще преорат, да бъде готово за посев. Дори Зе не смее да обяви воЙн а на рашите, защото след това ще последва не СВО , а пълноценни действия - докъдето стигнат рашите..Засега те си искат само признатите територии и нямат претенции за останалата територия.

Коментирай

П. Василев

преди 6 дни

Костадине, с ПУШКА ли ще излезеш или с ПАМПЕРС ?! КАСКИ или МАСКИ да носим ? Само да не е Пи аР акция, че изборите наближават и гласове от избирателите трябват ! Имаш Последен Шанс да Докажеш, че не си ЛЪЖЕЦ и ПРЕДАТЕЛ !

Коментирай

Пламен

преди 6 дни

Червената шапчица пак много бързо се изпразни. Без секс. За пари.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Радан Кънев: Отпадането на МСП е много важен сигнал за приемането ни в Шенген---- Говорителят на ЕК: Няма връзка между присъединяването към Шенген и МСП---- Кой лъже, мамка ви…

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Не е виц, видео е.... На руско-финландската граница. Тониран джип с руснаци. Финландските митничари: — Стъклата ви са затъмнени. Забранено е! Руснаците си свалят прозорците. Финландците: - Пас. Минавайте!

Коментирай

Иванов

преди 6 дни

Защо има такава злоба и такова разделение, защо има такъв просташки примитивизъм. Защо скачате срещу Костадинов, защо се "подпичквате" с него. Слепи ли сте за тази нечувана продажност, на която сме свидетели. Не става ли ясно, че след като през последните 30 години ние закриваме последователно държавата, а сега макар и най бедни ни тласкат във военен конфликт, не с кого да е а с Русия, с която имаме толкова исторически, културни и всякакви връзки. Стана ясно,че Шенген и еврозоната са ни най-големия дерт, че трябва да се освободим от руските паметници и да скъсаме всякакви отношения с нашата освободителка, ЩОТО ни баламосват, че сме стратегически партньор, че и съюзник на световния хегемон, който ни дой като кротко говедо.

Коментирай

Мишо

преди 6 дни

Иванов. ти на колко години си, че вярваш на всеки който ти говори? Кога и къде с мирен протест нещо се е решило или променило? Да поканим и музиканти и да играем хора, искаш ли? Хайде по-сериозно ако може, че взе да ми приличаш на платен агитатор. Пушки и въжета трябват.

Коментирай

Николай Стоев

преди 6 дни

Госпожица Костадинка Костадинова пак ще се прави на мъж, отново ще шашва американските кравари и ще освобождава България. Блажени са вярващите на сладките и приказки.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Госпожице Николай Стоев, Госпожица Костадинка Костадинова не е цвете за мирисане. А вие Госпожице Николай Стоев, на Госпожица Мустафа Карадайъъ ли разчитате?

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Аз залагам 100 лв, че ще се съберат повече от 300 души....

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 дни

Хайде Коци, размажи ги... покажи им къде зимуват раците.... накажи ги....

Коментирай

Коментатор

преди 6 дни

Онази мърла, Гунчевата, все повтаряше, че Костадинов е такъв, че е онакъв, че го е страх, но самата тя никога не е повеждала хора. Диванна експертка. Сега пак ще му търси кусури. Бунт се вдига, когато има ситуация за това, а сега вече е назрял моментът. Много хора трябва да излязат и да подкрепат всенародния протест. Еничарите от сглобката трябва да си ходят! О С Т А В К А ! ! !

Коментирай

Иванов

преди 6 дни

Един много сполучлив коментар . "Георги Марков настоява за промени в Конституцията! "Членството ни в ЕС и НАТО е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!" в. Поглед !!!!!!

Коментирай

Глас от народо

преди 5 дни

ТО, излиза. Мама.

Коментирай

Боги

преди 5 дни

Много интересно, тази новина я видях само в Свободно слово, без да претендирам, че следя навсякъде новинарския поток. Ако е вярно, имаме шанс да премахнем съществуването на сглобката, но при условие, че много хора излязат на улицата и протестират. Вземете пример от Гърция - там, ако протестират земеделците, подкрепят ги учителите, транспортните работници и други, и цялата държава се блокира. Когато нещо подобно се случи у нас, само тогава ще има успех. За сетен път Възраждане доказва, че е единствената опозиционна партия.

Коментирай

Николай Стоев

преди 5 дни

Чер. шап. - Ти да не си Костя Късопишков, че ми отговаряш когато го коментирам?! Престани да си слагаш недоуважената слива навсякъде и когато не те натискам, няма да звъниш!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.