НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ ВАС

https://svobodnoslovo.eu/politika/na-dneven-red-e-ostavkata-na-vsichki-vas/2666 SvobodnoSlovo.eu
НА ДНЕВЕН РЕД Е ОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ ВАС

За първи /и надявам се последен/ път ще се съглася с многоуважаемия депутат Смирчев. Да, оставката на вицепремиера Калина Константинова изобщо не е на дневен ред. Още повече, че за първи път от устата й чух нещо сравнително смислено за бежанците от Украйна.

Нейната оставка изобщо не е на дневен ред. Една калинка долетяла, друга отлетяла, но нещата остават същите. Затова и на дневен ред е съвсем друг въпрос - оставката и разследването на всички национални предатели, като тук в челния списък поставям някои членове на ДБ. Оставката на правителството е на дневния ред на обществото. С Калина или не, това правителство не става за нищо и това става ясно дори на възторжените фенове на евроатлантизма.

Смирчев е добре да осъзнае, че ДБ отива в историята, заедно с другите обслужващи Козяк партии и формации. Защото не става само с пари, и акъл си трябва. И родолюбие, и възможност да осъзнаваш последиците от действията си.

Дневният ред е да се махнат некадърните безродници и предатели от властта. Това е! Всичко друго е от Козяк....

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.