НАЧЕЛО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ, А НЕ ПРОСТА @@JКА

https://svobodnoslovo.eu/politika/nachelo-na-narodnoto-sabranie-tryabva-da-e-predsedatel-a-ne-prosta-at-at-jka/15169 SvobodnoSlovo.eu
НАЧЕЛО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ, А НЕ ПРОСТА @@JКА

Искам оставката на Цвета Караянчева, защото една кърджалийска @@тка не може да бъде председател на Народното събрание!

Ясно е, че на този пост Борисов си назначава удобни за него. Навсякъде около него на постове са хора неграмотни, откровено прости и невъзпитани. Но все пак има някаква граница на приличието. И тази граница е председателят на българското Народно събрание да е "проста кърджалийска @@тка"!

Щях да я защитя, ако поне беше поставила ребром въпроса. Не заради себе си, заради достойнството си като жена и съпруга, не заради мъжа й дори /който очевадно е по-голямата п@@2ка в семейството/, а заради ЧЕСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. На този пост са били достойни и почтени българи, държавници, хора уважавани и авторитетни. Със съгласяването си с тази обида, женицата принизява цялото Народно събрание и председателите му.

След като мълчи, значи е съгласна. След като е съгласна, значи е вярно. Изводът е: не може да се допусне една проста @@@ да бъде председател на Народното събрание!

ИСКАМ НЕЗАБАВНО ОСТАВКАТА НА ТАЗИ ЖАЛКА ЖЕНИЦА!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.