НАИСТИНА ПРАВИ НЕЩА, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ

https://svobodnoslovo.eu/politika/naistina-pravi-neshta-koito-nikoy-ne-e-ochakval/14856 SvobodnoSlovo.eu
НАИСТИНА ПРАВИ НЕЩА, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ

Явно освен стресът от инфантилния вирус, налегнал де що дебили има по територията, ни е писано да се стресираме и от Онуй, което дори в юлските жеги не ни пожали. Още повече - за аморална подкрепа е привикал и Ирландската пастирка, за който знаем, че жегите му влошават състоянието и си забравя за хапченцата. Това дуо направо кърти мозъци!

Днес на страницата си Онуй смело заявява, че всичко друго сме свършили, сал единият суперкомпютър останало да направим. Някакви 18 милиона. Нищо пари. Да си го пуснем, че да може сигурно да си играе тетрис на него. Електронното правителство, глътнало милиарди, не работи, ама Онуй за суперкомпютър жадува. Личните данни на всички българи изтекоха от НАП, а Онуй си въобразява, че сме нация техническа .....

Но най-много ме вбеси изречението: "Правим неща, които никой не е предполагал, че ще се случат.". Да, вярно е. Чак толкова крадлива и нагла пасмина никой не е предполагал, че ще управлява България. Никой не е предполагал, че толкова прост човек ще е начело на държавата. Никой не е предполагал, че наркотрафика ще се разпределя от ГДБОП, а престъпността ще се прикрива от полицията. Никой не е предполагал, че корупцията ще стане начин на живот на българската политическа класа.

Само едно ще кажа - Онуй не може да предполага какво ще му се случи, когато падне от власт. Ама изобщо не може да предполага. И ще бъде много, много изненадан....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.