Напъните на Петков да го похвалят в посолството вече дразнят всички, дори коалиционните му партньори

https://svobodnoslovo.eu/politika/napanite-na-petkov-da-go-pohvalyat-v-posolstvoto-veche-draznyat-vsichki-dori-koalicionnite-mu-partnyori/3825 SvobodnoSlovo.eu
Напъните на Петков да го похвалят в посолството вече дразнят всички, дори коалиционните му партньори

Това, че Петков нищо не разбира от спора ни с Македония, е ясно. Това, което на мен не ми е ясно, е дали е чак толкова елементарен или е чак толкова зависим от Козяк, за да тръгне срещу думата на българския народ.

Ясно е, че спорът нито е прост /като ..../, нито може да се разреши за две седмици или със самолетна линия София-Скопие, която е поредната глупост на правителството Козяк. Но напъните на Петков да го похвалят в посолството вече дразнят всички, дори коалиционните му партньори.

Петков се доказа като човек, който не слуша никого /освен може би ЛБ или ДЛ и разбира се, посолството/. Но все пак дори глупостта трябва да има някакви граници.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.