НАРОДЪТ СИ ЛИ НАРИЧАТЕ МАФИЯ, ПРЕСТЪПНИЦИ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/narodat-si-li-narichate-mafiya-prestapnici/15056 SvobodnoSlovo.eu
НАРОДЪТ СИ ЛИ НАРИЧАТЕ МАФИЯ, ПРЕСТЪПНИЦИ?

Духалката Сачева днес нагло заяви, че срещу правителството била само мафията. Само мафиоти, видиш ли, не харесвали честните, безкористни, кадърни и почтени герберасти, плъзнали като чума из държавата и смучещи кръвта й.

Тази неугледна женица, незнайно как добрала се до този пост, подкрепяща Истанбулската конвенция, поддържаща безумията относно отнемането на български деца от семействата им, работила в НПО, имащо връзка с терористи, каквато информация прочетох в медиите, има наглостта да нарича българите, които виждаме истината, мафия.

На фона на Апартаментгейт, на Пацо Терасата, на записа "Ало, Ваньо", пачките милиони евро на Онуй в спалнята му, на просташкият му речник, обиждаш освен българския народ, и председателят на Народното събрание, тази женица се чуди как така не ги харесваме. Как не харесваме пропадналите и рушащи се магистрали, току-що построени, как не харесваме наводненията по новите улици и булеварди, как не харесваме строителните безумия на "Граф Игнатиев", как не харесваме как перничани стояха жадни половин година, как не харесваме да дишаме боклуците на Европа, докато вие си прибирате парите от продажбата на България.

Ние ли сме мафия? Ние, които виждаме корупцията, некадърността и лъжите ви? Ние, които казваме истината за случващото се в държавата? Ние, които искаме запазване на изконите български ценности като семейство и деца, ние, които искаме да живеем нормално в родината си, без да гледаме как я ограбват пред очите ни?

Вие сте престъпниците. Нагли, корумпирани, некадърни и необразовани. Събрани от кол и въже неудачници, които, ако не са членове на партията ви, за чеп за зеле няма да станат. Вие събрахте мръсната пяна от държавата и я сложихте най-отгоре да ни управлява.

Вие сте мафията! И отговорност и дълг на всеки истински българин е да бъде против вас. И да ви измете от властта!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.