Нашите предшественици не са загивали, за да продават ПП обработваемата ни земя срещу компенсаторки

https://svobodnoslovo.eu/politika/nashite-predshestvenici-ne-sa-zagivali-za-da-prodavat-pp-obrabotvaemata-ni-zemya-sreshtu-kompensatorki/122026 SvobodnoSlovo.eu
Нашите предшественици не са загивали, за да продават ПП обработваемата ни земя срещу компенсаторки

Голям зор тази сутрин водещите от бТВ (всъщност адвокати на ПП) да оправдаят срамните и продажни действия на тази арогантна брокерска формация ПП! Водещи, които са непочтени и безхаберни за последствията от всичко.

Все едно ще векуват в тази телевизия. Най-удобната цензура е бедността, която е готова на всичко, за да не е вече бедност. Както и папагалската натура и структура на интелекта.

Сложи немислещи папагали - това е най-добре маскирания инструмент за цензура! Ако много мисли, няма място в телевизията. Така че селекцията е още на входа на телевизията. Българската земя е свещена!

Нашите предшественици не са загивали, за да продават ПП обработваемата ни земя срещу компенсаторки, защото някакво нагло лоби е обещало на алчните ПП-бюджетари процент "личен интерес".

Калина Андролова

2 Коментара

Vito

преди 3 месеца

За тия боклуци няма нищо свято. Оставка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.