Неграмотни лъжци ще ни управляват - Агент Иван в пълния си блясък

https://svobodnoslovo.eu/politika/negramotni-lazhci-shte-ni-upravlyavat-agent-ivan-v-palniya-si-blyasak/25639 SvobodnoSlovo.eu
Неграмотни лъжци ще ни управляват - Агент Иван в пълния си блясък

Бившият член на Обединени патриоти Димитър Байрактаров пусна във Фейсбук снимка- доказателство за подготвяното споразумение между Одебелените патрЕоти и ГЕРБ.

Става ясно, че тримата патриоти изобщо нямат намерение да се придържат към предизборните си обещания за 300 лв. минимална пенсия. Всъщност от самото начало те са имали предвид компромисен вариант, който да замаже очите.

Все по-належащо става да бъде приета идеята на Николай Бареков да се криминализира неизпълнението на предизборни обещания.

Освен лъжата, лъсва и неграмотността на Воеводата-Агент, който пише "иСпълнение" вместо "иЗпълнение". Неграмотните управници са проклятието на българския народ.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.