Неуважаема госпожо посланик, вече повече от година дундуркаме с нашите пари вашите граждани, които паразитират по морските курорти

https://svobodnoslovo.eu/politika/neuvazhaema-gospozho-poslanik-veche-poveche-ot-godina-dundurkame-s-nashite-pari-vashite-grazhdani-koito-parazitirat-po-morskite-kurorti/110574 SvobodnoSlovo.eu
Неуважаема госпожо посланик, вече повече от година дундуркаме с нашите пари вашите граждани, които паразитират по морските курорти

Госпожица Платен Ескорт, по-известна като посланик на Усрайна у нас, си е позволила да коментира изказване на български народен представител и да дава акъл.

Неуважаема госпожо посланик, вече повече от година дундуркаме с нашите пари вашите граждани, които паразитират по морските курорти. Похарчили сме над 1 млрд. лева, наши пари (без да сме длъжни и да са ни питали) и ако нещо не ви харесва, може да си събирате парцалите вие и съгражданите ви обратно.

В повече от половината от останалата ви вече територия, военни действия не се водят. Добре се справяте и с търговията на зърнени култури, които явно сами не са се посадили и обрали, т.е. бачкате си и печелите. 

То вярно че сме колония и правим каквото кажат чуждите посолства (основно американско, английско, вашето и напоследък македонското), но това не означава, че нахалството не трябва да има граници.

Если что не нравится - чемодан, вокзал, Киев!

Станислав Пеев

11 Коментара

ввввиви

преди 11 месеца

Да не говорим пък, че всички държави от ЕС да пропищяли от украинските бежанци,на които са спрени директите помощи и облаги! Само у нас все още ги носим на ръце.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Последна информация , освен МНОГОзвездните хотели по морето на които украинците се радват, отпускат им дневна дажба по 25 евро на калпак, т.е. по 50 лева. На повече от милион наши пенсионери пенсийка от 400- 450 лева отговаря на 12-15 лева на ден.Ха сега признайте не сме ли абсолютен ДОБИТЪК. И тези милиони украинци, които побягнаха от руската Агресия бяха така зомбирани, че не признаваха рашките не само за хора, презираха ги.

Коментирай

Георгиев

преди 11 месеца

Сезона по морето започва,хотелите са за туристи.Ама такива които си плащат.

Коментирай

Синята барета

преди 11 месеца

Чувам, че Кадиров и Пригожин също приемали жалби . Лично. ! Като си гост , държиш се като такъв и спазваш законите на държавата, в която си. Да не би да ви дават награди, ако се държите гадно ?

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Наглостта на тази красавица е получила ДОСТОЕН шамар, отговор от Коцето Костадинов, отговор с факти.Това не е повод за грозни чувства към украинците, но и те са зомбирани по същия начин както голяма част и от нашето население. Украйнци и руснаци са най-близките славянски народи до нас. Англосаксонските сатанисти обаче направиха чудеса и потопиха един народ в кръв и разрушения , след толкова години масивна манипулация.

Коментирай

Иван Пеев

преди 11 месеца

Не е ли време да се включим във войната... на страната на Русия

Коментирай

Опс

преди 11 месеца

И преди СвО недолюбвах хохлите/ ,но само мьжките хохли/ понеже хохалките са доста дащни. Но след 02.22година винаги сьм казвал в спорове за укронацитата:" Най добрият укрохохал,е .........мьртвия хохал!" ВвПутин е време да предприеме тактиката на чичо Сам с т.н" бомбени килими". Киев,Лвов и Одеса сринати до земя и няма укри

Коментирай

drakula

преди 11 месеца

А бе бива..можеща курва си е..

Коментирай

Иванова

преди 11 месеца

Каква е разликата между тях и бежанците сирийци, афганистанци... , че не са в лагери? Докога ще търпим капризите им? Що се отнася до красотата на въпросната госпожа от снимката не изглежда да е изключителна хубавица.

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

ССл, май не сте много свободни!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.