Никой не го пита Николайчо дава ли си сметка какво ще ни се стовари на главите, ако ни вземат у Шенгеня?

https://svobodnoslovo.eu/politika/nikoy-ne-go-pita-nikolaycho-dava-li-si-smetka-kakvo-shte-ni-se-stovari-na-glavite-ako-ni-vzemat-u-shengenya/119424 SvobodnoSlovo.eu
Никой не го пита Николайчо дава ли си сметка какво ще ни се стовари на главите, ако ни вземат у Шенгеня?

Вижте сега какво става. Премиерчето-академик ходи до Виена да прави чупки в кръста и теманета на австрийския канцлер, та да ни приберат в Шенген.

Никой не го пита Николайчо дава ли си сметка какво ще ни се стовари на главите, ако ни вземат у Шенгеня? Ами, онова документче от Дъблин? Там пише, че пришелеца, както го хванат в Германи, Франция, Италия и пр., връщат го в държавата, която първа го е приела. Т. е. пришълците, влезли в ЕС през България, ни ги връщат, а ние трябва да ги отглеждае, да ги храним, да ги къпем, да ги охраняваме и т. н. Не се уточнява колко време ще продължават тия скъпи процедури.

Ех, Николайчо! Сещай се за тия работи бе, на дедо момчето! И си издухай носа!

Любо Кольовски

2 Коментара

гошо

преди 4 месеца

Ники е тесен специалист по сапунените мехури, там всичко става с духане.Всичко останало е за лаици.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.