Нинова: Отиваме на избори

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-otivame-na-izbori/44058 SvobodnoSlovo.eu
Нинова: Отиваме на избори

"Връщаме третия мандат в понеделник на президента. Оставаме отворени за разговори, които са важни за България и за българския народ с всички", обяви на брифинг председателят на БСП Корнелия Нинова след като тази сутрин проведе среща в парламента с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и председателя на "Български възход" Стефан Янев.

"Отиваме на избори", заяви Нинова.

"Изведохме най-важните приоритети за България и българския народ в тези кризи в 4 точки. Това са приоритети, които съществуват в програмите и намеренията а всички партии. Търсихме това, което да ни обедини, а не това, което да ни разделя, търсехме решение за излизане от политическата криза. Подходихме различно. Поканихме всички лидери на парламентарно представените партии. Обсъдихме проведените днес разговори и възможните стъпки оттук нататък и решихме да върнем мандата”, каза още лидерът на БСП.

trud.bg

1 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Др. Нинова иска хем душата в рая, хем на Боко пишката между краката си. Винаги съм си мислила, че една дърта гювендия говори, изглежда и действа като др. Нинова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.