Нинова: Тагарев е вреден за държавата, отношенията в сглобката са "взаимен рекет"

https://svobodnoslovo.eu/politika/ninova-tagarev-e-vreden-za-darzhavata-otnosheniyata-v-sglobkata-sa-vzaimen-reket/125181 SvobodnoSlovo.eu
Нинова: Тагарев е вреден за държавата, отношенията в сглобката са "взаимен рекет"

Действията на правителство по темата Шенген са национално предателство - това е най-антиевропейското правителство, което сме имали до момента, управляващите пречат на бъдещото европейско развитие на България, изтъкна Нинова.

В страната има пълзящ диктат, погазване на законността, партиите от сглобката овладяват регулаторите политически, овладяват политически и Сдружението на общините.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред Георги Любенов в сутрешния блок на БНТ, в коментар за действията на управляващите.

Управляващите имат 160 гласа и това ги прави арогантни, подчерта тя.

Едно от тежките неща, които се случват в страната, е, че ненормалното става нормално. Корупцията се записва в текстове и става законна.

Паралелната държава легитимирана през законите става нормална държава, изтъкна лидерът на БСП.

Тя разясни, че европейските избори са много важни, макар че това не се разбира от хората. В Европа трябва да отидат хора, които ще защитават националния интерес. Тя отрече слуховеве, че ще ходи в ЕС и ще води евролистата на БСП.

България губи 97% от икономиката си заради неприемането ни в сухопътния Шенген, а действията на правителство по тази тема са национално предателство - това е най-антиевропейското правителство, което сме имали до момента, управляващите пречат на бъдещото европейско развитие на България, изтъкна Нинова.

Тя определи като "поредната крачка на обезродяването" предложението да отпадне стихотворението "Аз съм българче", заради децата на украинските бежанци, които учат у нас.

Един от най-вредните хора за политиката на България е министър Тодор Тагарев, подчерта Нинова. С всяко свое действие той доказва колко е вреден за страната, той е готов да ни вкара във война. Ако ще има ротация, този човек трябва да е първият, който да бъде сменен, препоръча лидерът на опозицията.

Радев прави поредната партия на базата на инициативата "Трети март", каза Нинова. Използват се насторенията на хората, за да се създаде поредната лична партия на президента. По време на служебното правителство на Радев са уволнени 14 000 души, цитира тя данни, изнесени от премиера Денков.

Нинова подчерта, че президентът Радев атакува само тези текстове от конституцията, които се отнасят до неговите правомощия. Не насочва вниманието си към съдебната система.

Лидерът на БСП обяви, че отношенията в сглобката са "взаимен рекет".

epicenter.bg

10 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Дъртата гювендия плюе от ранни зори... Но БСП отече в канала...

Коментирай

Мишо

преди 3 месеца

Червена Капчице, ти па си много Убава.

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

БулгаристанСерсемПартиси!Къде бяхте-под полата на ПАЧАВРАТА-ПАЧАВРЪ ХАНЪМ на Костов може би?

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

БулгаристанСерсемПартиси!Къде бяхте-под полата на ПАЧАВРАТА-ПАЧАВРЪ ХАНЪМ на Костов може би?

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Браво на 18 годишния Дино Призмич от Хърватска спаси 6 мач-бола. Ноле го победи и го заля с похвалии...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Румен Гечев обяви, че БСП има задача да свали от власт тази сглобка - БУАХАХАХАХАХАХА!!!!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Копи - пейст-- Ето я мнимата, контролирана опозиция. Ами вие защо не отидохте при Възраждане и ИТН, и не предложихте да действате заедно? Сега изпуснахте парата през свирката. ---- Нинова,след,като ликвидира БСП приключи и в-к”Дума” и се изгаври с паметта на Стефан Продев.Ще ти тежи на съвестта не,че ти я имаш…Ако не беше “Дума” и великият Продев днес ти нямаше да си в миманса на политиката.До там докара всичко до,което се докосна!!!!За БСТВ и другите партийни издания да не говорим.Къде са парите др.Нинова и колко????Ако не знаете да питаме Калоянчо Методиев🥴Срам,позор и страшна наглост.Едно се питаме,какви са тези хора,които ти вярват и съучастват с теб в разгрома на партията?????

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Mademoiselle De La Крушовица е толкова умна по цялата глава, че освен че гепи много паре и затри столетната мърша БиСиПье, демонстрира IQ с температурата на вън в момента!!! .--- тази унищожи опозицията и държа Борисов на власт --- Тежко тегло я чака БСП с такива лидери...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Нямаме религиозен конфликт! Конфликтът е сексуален. Когато вибраторът на м'амзел дьо Крушовица беше на ремонт в сервиза, тя хващаше Божанката за ушите, притискаше силно главата му към своята вагина и с два удара зад врата казваше - хайде започвай, какво чакаш... Понякога трудно достигаше до оргазъм и се налагаше направо да седне върху лицето му... После др. Свиленски правеше изкуствено дишане на Божaнков, защото беше направо задушен и береше душа... Ето защо, сега Божанката мрази др. Нинова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.