Нов пристъп на ехолалия* в поведението и говоренето на Кирил Петков  регистрираха днес дежурните психиатри в парламента

https://svobodnoslovo.eu/politika/nov-pristap-na-eholaliya-v-povedenieto-i-govoreneto-na-kiril-petkov-registriraha-dnes-dezhurnite-psihiatri-v-parlamenta/130858 SvobodnoSlovo.eu
Нов пристъп на ехолалия* в поведението и говоренето на Кирил Петков  регистрираха днес дежурните психиатри в парламента

Нов пристъп на ехолалия* в поведението и говоренето на Кирил Петков  регистрираха днес дежурните психиатри в парламента. Заболяването на Кирчо е в напреднал стадий и практически е неизлечимо. Медикаменти няма открити, няа открити!
----------------
*Ехолалията е спонтанно механично повтаряне на чужди думи или изречения без разбиране на казаното. Това езиково разстройство се среща при субекти с растройства от аутистичния спектър, страдащите от синдрома на Турет, а също и при някои дементни състояния. Физиологичната ехолалия е нормален етап от развитието на кърмачетата и малките деца. Тя също така е психопатологичен симптом при сензорни афазии, ендогенни и симптомни психози.

Любо Кольовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.