Някой може ли да обясни за какво ни е някакъв си боклучлив въздушен ШЕНГЕН срещу потенциални възможности за терористични клетки?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyakoy-mozhe-li-da-obyasni-za-kakvo-ni-e-nyakakav-si-bokluchliv-vazdushen-shengen-sreshtu-potencialni-vazmozhnosti-za-teroristichni-kletki/124274 SvobodnoSlovo.eu
Някой може ли да обясни за какво ни е някакъв си боклучлив въздушен ШЕНГЕН срещу потенциални възможности за терористични клетки?!

Австрия: "Въздушният Шенген ще бъде въведен, когато необходимите условия са изпълнени.'" Трябвало да се приемат бежанци, особено от Афганистан и Сирия! Някой може ли да обясни за какво ни е някакъв си боклучлив въздушен ШЕНГЕН срещу потенциални възможности за терористични клетки?!

Кое налага да се приемат бежанци от Афганистан и Сирия?! Че когато дойде времето и има напрегната необходимост от хаотизация – да се подпали всичко. Каква е тази истерия за ЗАСЕЛВАНЕ на Европа с мигранти, кой внася, проповядва и лансира това безумие. Доктрина за насилствена подмяна на християнската тъкан на Европа! И у нас някакво марионетно правителство участва с дилетантството си в множество актове по съсипването на държавата.

Оставка, безпросветни "учени"! Напускайте, докато народът не се вдигне да ви довърши.Както и да е. Интелектът му трябва сам да разкрие възможността за противоположния изход. Ако интелектът му, разбира се, не е арестуван от охраненото му с много пари его. Състоянието на арогантна ВСЕПОЗВОЛЕНОСТ е унищожила много по-могъщи и наистина забележителни фигури в историята на света. В нашенския случай, когато две чужди служби са ти вдигнали мерника, но ти си решил, кой знае защо, че може да се договориш с трета и четвърта, надали ще успееш да изиграеш успешно ходовете, които дори още не си измислил.

През деспотизъм във властта, през дерибейство в публичното пространство и контрол над нашите служби, няма да постигнеш закрила от външни фактори, в чиято дейност изначално се включва и използването на враговете ситуационно. Ставаш доброволна играчка в техните планове, но с фантазията на провинциалния терен, че този уволняваш, онзи убиваш, за третия пускаш запис или статия, на четвъртия му праскаш папката в лицето, петия заплашваш публично, нищо че е президент, ...! Е, и?!

Колко дълго според теб ще я караш така?! И докъде точно ще стигнеш?! Magna est vis veritatis et praevalebit!

Калина Андролова

1 Коментара

Някой може ли да обясни за какво ни е някакъв си боклучлив въздушен ШЕНГЕН срещу потенциални възможности за терористични клетки?!

преди 4 месеца

Хехе, някой може ли да посочи поне един от настоящия МС, който има възможност дори само да формулира горния въпрос?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.