НЯКОЙ ПОЗДРАВИ ЛИ КЕНЕТ МЪРТЪН С ПРАЗДНИКОМ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyakoy-pozdravi-li-kenet-martan-s-prazdnikom/112720 SvobodnoSlovo.eu
НЯКОЙ ПОЗДРАВИ ЛИ КЕНЕТ МЪРТЪН С ПРАЗДНИКОМ?

Не, не питам за голите охлюви Денков-Габриел ( "академик"- "доктор"), нито за Магарев ( помните ли, че имахме и Магарински - супер-дупер - а, забравили сте! ), нито за Киро, Миро, Пеерасо, Лена Общата - бременна от Националния съвет на ПП, Гномо, Мравоядо, Боеко и боековщината, нито за Карадайъ. Те сигурно още в ранни зори са изблизали до блясък всички налични задници в посолствоТО.

Вас питам, автори и читатели на "Свободно слово"! Някой от вас сети ли се да отправи поздрав към нашия любим генерал-губернатор?

Не? Въх, бива ли да сте толкоз невъзпитани?

Ето аз го поздравлявам от името на всички "дезинформатори" - празник е и не върви на тоя ден да се делим на "руска пропаганда" и на дръжки на микрофон.

Да си ни жив и здрав, другарю Мъртън! 

Задето се държиш с българския народ така унизително, както не би посмял да се отнасяш с пигмеите в африканските джунгли!

Задето ни се увеси на вратовете като воденичен камък, без да си си дал труда да научиш и едно слово от нашия език, история, изкуство.

Задето ни показа, че има и по-лошо от Херо Мустафа.

Задето ни пльосна за правителство най-гнилия и слабоумен криминален боклук, пръквал се някога в древната ни земя.

Задето ни кроиш шапката да ни правиш фронтова държава.

Задето ще пращаш секретна военна помощ от името на нашата страна и български войници за пушечно месо в Украйна.

Задето ще ни мориш от глад, започвайки от тая есен, ако преди това не ни изтръшкаш от радиация.

Задето много успешно ни учиш да мразим Русия - нашата Освободителка, която победи и хитлерофашизма във Втората световна война, докато САЩ и Англия помагаха на фюрера.

Поводите за благодарност към теб са цял Хатихумаюн - не питай Карадайъ що е то - и той не знае.

Но да изредя и още желаещи да ти изразят своята признателност и да те поздравят от все сърце по случай националния празник:

Сърдечни поздрави от името на президента на Хаити - помниш ли го?

Поздрави от 550 хиляди хаитяни - от които 200 хиляди изтрепани и 250 хиляди осакатени - в Хаитянското земетресение.

Поздрави от стотиците хиляди убити и осакатени украински и руски войници, жертви на войната, която вие запалихте и която ще превърнете в световна - вече не знам коя под номер.

Поздрави от избитите деца в Донецк и Луганск.

Поздрави от изгорените в Одеса.

Както са живи и здрави жертвите ви - такова здраве и живот да видите всички вие - ти, Байдън, синчагата му и цялата каста от неолиберали, демократи, соросоиди, глобалисти, световни терористи!

Ха, да ви е честит 4 юли! Благодеянията да ви се връщат тъпкано! И нека тоя национален празник да ви е последен на многострадалната земя - дано празнувате следващия в ада!

 Милена Върбанова 

 

7 Коментара

Антарес

преди 4 месеца

Чудесни поздравления, да им се връщат на неоконите, ционистите и неолибералите тъпкано!!!

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Както обръща внимание Путин, светът го очаква МАЩАБНА ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА. Европейските държави са потънали в дългове, но Щатите, макар и да не са спирали машината за печатане на долари са с 31 трилиона. Затова нас бързат спешно да ни набутат в еврозоната като добитък, с тъпашката благословия на тъпия ни пожарникар. Бързат да ни вкарат и във войната, за да опразним тази прекрасна земя. Този хубавец подкара подлогите скоростно, та Тагарев решил даже, че можем да пускаме ам. кораби през Босфора. Туризмът ни му е последната грижа. Този човечец трябва да разбере, че тук не е Хаити .

Коментирай

Галя Илиева

преди 4 месеца

По-точни и по-подходящи поздрави никой освен вас, г-жо Върбанова, не може да отправи. Имате ерудицията, речника и смелостта да го направите. Аз само мога да се присъединя към тях.

Коментирай

Галя Илиева

преди 4 месеца

По-точни и по-подходящи поздрави никой освен вас, г-жо Върбанова, не може да отправи. Имате ерудицията, речника и смелостта да го направите. Аз само мога да се присъединя към тях.

Коментирай

Синята барета

преди 4 месеца

Ave Caesar ,morituri te salutant. .... За който е учил латински...

Коментирай

Иванов

преди 4 месеца

Най- малко обвинявам новия посол. Той знае, че е дошъл в ортодоксална колония с невероятно роболепни политици. Тяхното роболепие е ПОСЛОВИЧНО, начело с най-интелигентния и вербуван президент. Състезанието по търкаляне в прахта е повече от позорно. Не знаеше ли наш Радев какво правителство ще се роди, не знаеше ли кой ще определи министрите, не вижда ли какви са първите неща, които са се втурнали да правят. И всичко това в чест на националния празник на САЩ 4-ти юли, когато наш Радев не пропусна да потвърди, че синегрията с дневния ред на Метрополията върви с пълна скорост. Радев отново падна на колене за визовия режим със Щатите. Лапайте евроатлантическите им ценности и се освобождавайте от руската дезинформация и от руското влияние. Повдига ми се от цялата тази национална свинщина. Суверенитет ли, национална политика ли, национално достоинство ли, генетично увредени роби, търпеливи, безхаберни, роболепни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.