Няма хора при ПП в Пловдив: Фотофакт

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-hora-pri-pp-v-plovdiv-fotofakt/131803 SvobodnoSlovo.eu
Няма хора при ПП в Пловдив: Фотофакт

Няма хора е любима фраза у нас, но чак толкова да няма хора, колкото на обявената предварително среща на лидерите на ПП Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков в Античния театър в Пловдив, рядко се случва. Фалстарт на кампания, в която те вече изостават над 10% от ГЕРБ и трендът е надолу.

Още повече за Киро, както му казват хората, това е и родният град. Т.е. предполага се, че поне фамилно би могъл да осигури поне някаква публика в амфитеатъра с над 3300 места. Очаква се, че партията има и някакви членове във втория град на България, където се води първа политическа сила, макар и с фиаско на местните избори преди половин година. Видим показател и за електоралната популярност на ПП след второто неколкомесечно управление на организацията.

Утре ще разкажем и за софийския провал на събитието на ППДБ в понеделник привечер в градинката пред черквата Св. Седмочисленици, което показа изключително грозно лице на умните и красивите в отношението им към децата и техните родители. 

19min.bg

2 Коментара

Боби

преди 2 седмици

Това са Тримата глупаци - КИРчо, АСАНчо и ака. ДЕНКов. КИРчо не е българин, АСАНчо не е мъж, а ДЕНКов не е човек! Да им ЕПМ - на соПола на ДПС, на Боко Тиквата и на Радко дронът! Който Гласува - Ум Няма! Да го ду.ат всички партии!

Коментирай

Олигофренка

преди 2 седмици

Дано младите хора които искаха промяна,интелигентно управление и демокрация да разбрали какво боклуци са ПП.Когато жълтопаветниците палеха и хвърляха боклуци по обществените сгради издигаха лозунги ,,Не съм платен, мразя ви безплатно,,Е дойде време нормалните хора да кажем ,,Не сме платени ,мразим ви безплатно,, и...вън от България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.