НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ПРОСТО НАСКО

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-otarvane-ot-prosto-nasko/117508 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ПРОСТО НАСКО

Преди няколко месеца в моя статия отправих тревожен въпрос към обществото: "Къде изчезна Наско бе, хора? Символът на нашата епоха! Някой виждал ли го е? Кахърна съм за тоя виден представител на световния културен елит. Не е честно така - чилякът ни беше министър и отведнъж - опа! Всинца го забравихме!"

Пепел ми на устата. Срамът е като смъртта - споменеш го и той довтасва.

Чудех се дали междувременно не се е замонашил? В нашите манастири сигурно ще намери и сродни душици, и доставчици на пици - с кристали. Или някой по-едър кристал го бе пратил в по-добрия свят? Или бе полетял в Космоса?

С баща ми понякога дърпахме дявола за опашката, фантазирайки, че някъде във вселената се рее и намига едно безработно наркоманче, в чието CV фигурира като първо и единствено назначение постът "министър на културата" на РБългария.

А точно днес един познат си нямаше работа, та попита: "Помниш ли онова пе'ерасче от хасковското село Татарево? Поне от тоя олигофрен се отървахме".

И подир час цъфна новината, че Наско отново се е материализирал и се гласи за градоначалник на Хасково. Гласи го лелка Асенка, защото той я гласи - тъй де, нагласили са се двамата. Наско уж се изпари в природата, но сянката му никога не е напускала периметъра на властта, щом отново ни управляват ПараПетковците. И щом директор на Фонд Култура продължава да бъде Драгунчо, насковият подгласник, който раздава милиони държавни пари за прайдове, гей-барове и оргии на травестити. 

На пръв поглед Наско е пародия на човешка личност. Цялото ПП/ДБ са карикатури, цялата "ротативка", която управлява България, е карикатура. Природата ги е създала за палячовци, льохмани и маргинали. За посмешища. Но от пълната празнота на тия посмешища, от идиотския им хилеж, от кретенския им брътвеж, от нелепото им кълчотене, лъха вселенски мраз. Нали помните клоуните от филмите на ужасите - ухилените им маски, зад които няма лица и глави, ни карат да настръхваме. Управлява ни анонимна, безмилостна пустота. Подложихме гръб да ни яхне хибридна, франкенщайновска, двуизмерна раса от хомункулуси. Тя е недосегаема, тя е непоклатима - защото не осъзнава позора на постъпките си.

Наско не е обикновено малоумниче с вродена обратна резба. Във вътреутробното му и построждено развитие, са бръкнали престъпните пръсти на глобализма - отровена храна и вода, родителско антивъзпитание, училищно антиобразование, обществено антиповедение. В него личи ювелирното опразване от всичко, което в миналото наричахме човешки добродетели - морал, отговорност, чувство за национална принадлежност. Докато се постигне максимален нихилизъм. И такава е цялата му фаланга от съобщници, блудстващи днес с държавата ни - Киро, Миро, Лена, Асен и прочие ( агент Лорер е от друго тесто ). Психопати ли са тези двукраки? Не, те са ГМО-та, от които се формира новата ерзац "управленска" каста в света. Манекени, които могат да бъдат пренасяни с краката нагоре и поставяни във всяка страна, във всеки магазин, във всяка витрина. Те са чудовища, а карикатурите сме ние, защото клекнахме пред тия пластмасови човекоподобия.

Танте Асенка не само готви партньорката си Наска за пръв гражданин на Хаска, но като едното нищо може да го направи такъв. Кодът на машините и гушите на мутрафоните, от които зависят гласовете на плебса, са в нейните нежни ръчици.

Е, хасковлии, скоро чакайте напушено клипче с пелтечене и намигане от кметския кабинет или търсете някой як мъжага - да опраска и Наска и леля й. В какъв смисъл? В какъвто си изберете!

Милена Върбанова 

5 Коментара

Боклуци

преди 7 месеца

Те пък хасковлии не са толкова загубени, него да изберат, умрели са за тоя ,,,,но ще фалшифицират изборите, ПП ДБ, вървят с най-мръсните и долни държави-стари , колониални държави ,,от тях и тези предатели падение за България, нищо хубаво не ни чака, най-лошото от тях, в Ада да горят!

Коментирай

Боклуци

преди 7 месеца

Те пък хасковлии не са толкова загубени, него да изберат, умрели са за тоя ,,,,но ще фалшифицират изборите, ПП ДБ, вървят с най-мръсните и долни държави-стари , колониални държави ,,от тях и тези предатели падение за България, нищо хубаво не ни чака, най-лошото от тях, в Ада да горят!

Коментирай

Дебелокожие.

преди 7 месеца

От т.н.гьонсорати,какво може да очакваме?Те не разбират,какво отвращение будят в хората.

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

Жалко!Много жалко!До не много отдавна моето любимо ХАСКОВО се славеше с готините жени,някои от които бяха курви,но и те бяха готини! Сега явно е станал родилен дом на гадни,долни и отвратителни ПЕДЕРАСИ,които имат и претенциите да яхат държавата! Някога известни педали в Хасково бяха Любчо "аптекаря"и Митко "тотото",но те бяха твърде деликатни и не се вряха да управляват Държавата! Пробваха някои номера,ама като не им минаваха-чао бамбина сори! А сега-АСЕНКА и тоя Наско-педераско,гдето уж се е оженил!Язък за женицата му,но в Хасково-дай Боже!да са останали истински ебачи,няма да остане "на сухо"! КЪШ от Хасково и България долни,гадни и отвратителни ПЕДАЛИ!Отивайте там,където ви е мястото-в Еврогейския Брюксел,а най -добре-на Къндър в дивио!БОКЛУЦИ НЕДОШИБАНИ!

Коментирай

Посетител

преди 7 месеца

Боже, пак ли тоя! Наистина, госпожо Върбанова, що ви трябваше да дърпате гявола за опаш?! Таман го бяхме забравили Шмрък Наско...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.