Няма такава катастрофа като поява на Кирил Петков по телевизията

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-takava-katastrofa-kato-poyava-na-kiril-petkov-po-televiziyata/110229 SvobodnoSlovo.eu
Няма такава катастрофа като поява на Кирил Петков по телевизията

Няма такава катастрофа като поява на Кирил Петков по телевизията. Направо се схващам. Явно девиантите решиха да правят коалиция с ГЕРБ. 

ПРЕДВИЖДАМ, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ НАКАРА ПП/ДБ ДА СТИГНАТ ДОТАМ, ЧЕ ДА МУ СЕ МОЛЯТ ЗА КОАЛИЦИЯ. 

Петков: 

"В Прага там ни казаха, че тази война трябва да бъде победена..."

"Мария Габриел направи нещо различно, тя почна да ни отговаря на отговорите."

"По време на тази среща аз си мислих, колко ужасно е в следващите 4 години да има управление на ГЕРБ, ДПС, БСП.."

Калина Андролова 

2 Коментара

Бахой

преди 11 месеца

Киру Мислителят!!!Дека си Роден да направиш нов шедьовър - Напинящия се Мислител- клекнал!

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Кандидат за НОБЕЛОВА награда за кретен, за национален кретен. Ало г-н Радев като се разхождате в никое време из Южна Африка радвате ли се на вашия избор и гореща препоръка на Кирчо хардвардеца за премиер. След като разбрахте , че е шарлатанин, какво произлезе от това. Не е ли абсолютен срам и позор за целия ни народ такова падение, щото тези несретници продължават да стопяват и остатъците от достойнството на народа и на държавата ни. И кокошките разбраха , че сме абсолютна колония, или просто подмандатна територия и вече ни готвят за горивен материал във войната на Янките с Русия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.