НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ В ИСТОРИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyama-takava-naglost-v-istoriyata/14509 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ В ИСТОРИЯТА

Онуй отново е в Брюксел, където нахилено и дебилно да се фотка и прегръща с европейските лидери. Същите, за които се хвали, че ги е минал с 200. Същите, които тези дни са гледали не само протестите, но и снимките и видеото с милионите евро.

Наглостта, с която отказва да се маха, след като народът като суверен му поиска оставката, няма паралел в историята. Този си мисли, че е взел властта с малко, но завинаги и явно всеки момент очаква да го обявим за пожизнен император на Мутроландия. Подкокоросван от практикуващите патриотинг коалиционни партньори, които са наясно, че престъпленията им, свързани с продажба не само на българско гражданство, но и на националните ни интереси, ще бъдат разследвани.

Когато някой не иска мира, ще има сек..ра. Думи на хан Крум към един враг на България, който май също ни е подценил жестоко. От гражданско общество и демократични процеси явно Онуй не разбира нищо, защото народът го гони, той си мисли, че дъжд го вали и продължава с простотиите на макс.

Мутрите разбират само от едно. Арести, осъдителни присъди и затвор. И след като прокуратурата работи за мафията, май е време за гражданското общество да вземе правосъдието в свои ръце. Защото няма по-страшна и тежка присъда от тази на народа ти.

Борисов, махай се! Или сам ще го направиш, или ще ти помогнем по начин, който изобщо няма да ти хареса. Макар, че и в двата случая бай Ставри те чака....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.