НЯМАЛО ЗАМ.МИНИСТРИ! А ДЪРЖАВА ИМА ЛИ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/nyamalo-zamministri-a-darzhava-ima-li/112071 SvobodnoSlovo.eu
НЯМАЛО ЗАМ.МИНИСТРИ! А ДЪРЖАВА ИМА ЛИ?

Задавих се от щуротията, с която министърът на вътрешните работи е премятал днес кметовете на четирите пострадали от наводненията селища! Нямало заместник-министри! Първо трябвало да се назначат, да се съберат комисии, па тогава ще се правят сметки за плащане и отстраняване на щетите! 

А после ще дойдат ваканциите, Гърциите, Турциите, Италиите, Малдивите и трай коньо за зелена трева! Каква плоска подигравка с човешката мъка! Та като няма заместник министри ( демек виновни са служебните, които подадоха оставки ) - шефове на отдели няма ли? Няма ли по-ниски структури в министерствата? Не могат ли веднага да се излъчат неколцина специалисти, които да изчислят щетите? Какви толкова комисии ще се назначават? И без това един-двама човека вършат работата, останалите са баласт. Тия зам.министри куфарчета с буци злато и пачки ли ще донесат, та без тях не може да започне работата?

Ти нали си там, бе, поредна Калинке ( Стоянова ), намразих това име! Що се правиш на луд?

Отвратително.

Милена Върбанова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.