Огнян Минчев: Евгений Минчев в листа на ДОСТ! Това е или глупост, или добра сметка!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ognyan-minchev-evgeniy-minchev-v-lista-na-dost-tova-e-ili-glupost-ili-dobra-smetka/25984 SvobodnoSlovo.eu
Огнян Минчев: Евгений Минчев в листа на ДОСТ! Това е или глупост, или добра сметка!

По повод оглавяването на листа на ДОСТ от бившия седесар

Евгений Михайлов политическият анализатор Огнян Минчев написа следния пост на стената си във Фейсбук:

"Това е пореден удар върху българската демократична общност, който размива и последните следи от нейната минала идентичност и легитимност.

Тази сделка може да бъде продукт само на две неща - на глупост или на добре направена сметка. И двете неща нямат нищо общо с политика на убеждения и ценности.

Трети член на тази група - Константин Мишев - днес призовава "антикомунистите" да застанат до Местан.

Ние познаваме Местан не от вчера - и не той е отправната точка на оценката, която предизвиква решението на Михайлов и Боздуганов.

ДОСТ е партия - креатура. Не просто на Анкара. Тя е партия - креатура на режима на Ердоган в Турция, който с ускорени темпове унищожава едновековното наследство на Турската република.

Ако не вярвате - попитайте Местан или Касим Дал публично какво мислят за режима на Ердоган в Турция.

Всеки, който твърди, че зад лепкавите "евроатлантически" фрази на Местан не съзира простата истина за марионетния характер на неговата партия, несъмнено е сляп или иска да бъде сляп за света, в който живеем.

Да се бориш срещу хибридното нашествие в Българтия на режима в Москва и да обслужваш режима в Анкара е решение, чиято морална легитимност е равна на нула. Това е най-меката, най-внимателна, най-деликатна реакция, която бих могъл да формулирам по отношение на тази новина

Резултат с изображение за Огнян Минчев

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.