ОНУЙ Е ГЛАВНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/onuy-e-glavnata-zaplaha-za-nacionalnata-ni-sigurnost/14972 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ Е ГЛАВНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ

ДАНС изготвила доклад за опасностите пред националната сигурност, като тук са включили околната среда и здравеопазването. И с изумление виждам, че поне в официалната част на доклада липсва като заплаха управлението на корумпирани и некадърни престъпници, които са завладели държавата. А вероятно и голяма част от службите.

Нима не е заплаха за сигурността човек, за когото са събрани компромати и същите се публикуват за забавление на тълпата и света? Нима пълното незачитане и неуважение към поста на Председател на Народното събрание от страна на премиера, не подкопава устоите на държавата? Нима нарцистичното изкривяване и параноя на главатаря на държавата, не правят преценката му за държавните работи опасна за всички?

Всъщност искрено се надявам, че в тези служби са останали почтени професионалисти, които виждат какво се случва и помнят клетвата си. Защото сега България не е заплашена от външен враг, а от вътрешен идиот!

И се надявам, че някъде има и изготвен друг, неофициален доклад, който показва реалните опасности пред България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.