ОНУЙ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ .......

https://svobodnoslovo.eu/politika/onuy-lazhe-kato-dart/14701 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ .......

Явно след тежка нощ и запретнал ръкави като текезесар с окултното червено конче да го пази от зли очи, Онуй превзе отново медиите с нефелните си разсъждения и опити да се оправдае. Около час слушаме глупости и откровени лъжи.

Той, завалията, не бил виновен за нищо. Те НСО били на Президента, той решавал какво да се прави в службата и можел да уволнява. И било сценарий. Явно фантазията и СевдитУ работят на пълни обороти. Поне да беше прочел закона и да знае кой управлява НСО и кой взема решенията. Толкова е некадърен, че след десетилетие начело на държавата не знае какво се случва в службите.

По най-добрите гьобелсови практики, Онуй заяви, че протестите били, защото той щял днес да постигне голям успех и да ни намърда в Еврозоната. Това, че огромната част от българите са категорично против и ясно изразиха волята си в това отношение, изобщо не интересуват мутрата.

Сценарий има - пошла пиеска, в която един скудоумен престъпен тип успява да превземе властта в държавата и да сложи на всички отговорни постове в България крадливи некадърници, които да доведат народа до катастрофа. Сценарият с дискредитирането на Президента и всеки, който се опитва да каже истината и да се противопостави на мафията, се вижда не само от народа, но и от чуждите държави и медии.

Сценарият на мутрата е да краде, докато ни превърна в най-бедната и най-корумпираната държава в Европа, а вече се борим за най-бедна и корумпирана държава в света. Сценарий, в който от името на премиера на държавата изнудват бизнесмени с четири тона суджук, с 64 МИЛИОНА ЛЕВА подкупи, с некадърни кметове, които ремонтират за десетки милиони по десет пъти една улица, които крадат като за световно. Сценарий, в който неудобните се показват с белезници и личният им живот се развява в медиите, докато хванатите в крачка гербави се изпращат за посланици и консули по света!

Крайно време е да сложим ОКОНЧАТЕЛЕН КРАЙ на кариерата на този престъпник и унищожаването на България! Този човек дори не е невменяем, та да го оневиним. Той трябва да бъде съден. И осъден. За геноцид и държавна измяна!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.