ОНУЙ МРАЗИ РАБОТЕЩИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/onuy-mrazi-raboteshtite/15266 SvobodnoSlovo.eu
ОНУЙ МРАЗИ РАБОТЕЩИТЕ

Внимателно следя изявленията на Онуй още от времето, когато се размяташе с кожената тужурка и се правеше на мачо. Оттогава досега - от врата нагоре пак си е плътен бетон.

Вчера Онуй се развихри по дясната политика. Те десните правителства правили пари, а левите ги били харчили. Тоест, всичко ляво се отрича от Онуй. Което показва и това, че дори не си е направил труда да прочете идеологията на дясно, ляво и центристи. Както и различните разновидности политически течения. Партиите са важен изразител на интересите на социалните класи, слоеве и групи. Десните партии изразяват интересите на капитала. Левите - на трудещите се. Тоест разбираме от словоблудството на Онуй, че отрича изцяло работническата класа, която презрително нарича негодници, тулупи, нещастници и прочие....защото по негово управление май доволни са само придворните му олигарси и тези на хранилката.

Мой принцип е, когато не разбирам нещо, да мълча и да се опитвам да гледам умно. И висшият интелект е да знаеш кога да си замълчиш. Явно прекалено много искаме от Онуй. Той си напира да говори предимно по теми, от които не разбира нищо. И приема оцъклените погледи на редовните си слушатели и зрители като възхищение от интелекта си.

Единствено съм съгласна, че нищо ляво няма в управлението. Работещите, пенсионерите и социално слабите, най-вече работещите бедни, са доведените деца на държавата, от които никой не се интересува извън плащането на данъци, такси, глоби и прочие суми за издръжката на елита. Само, че вашите олигарси не произвеждат повечето. А само консумират. А хората работят и обедняват.

Има нещо дълбоко погрешно в държавата. И името му е Онуй.............

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.