ОСТАВКА ЛИ МИ ИСКАТЕ?! ОХ, БАБАЧКО, 29 МИЛИАРДА ПЛЮС 2 ИДАТ, ЗА КРАДЕНЕ!!!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ostavka-li-mi-iskate-oh-babachko-29-miliarda-plyus-2-idat-za-kradene/14442 SvobodnoSlovo.eu
ОСТАВКА ЛИ МИ ИСКАТЕ?! ОХ, БАБАЧКО, 29 МИЛИАРДА ПЛЮС 2 ИДАТ, ЗА КРАДЕНЕ!!!

ТОЙ ги издействал, ТОЙ положил усилия да сближи позициите на евролидерите, дето ги ебе с 200, ТОЙ счупил рекордите по изпити кафета, ТОЙ чете от листчета нещо, което изобщо не разбира, но пък МУ светват очичките, като съобщава, че 29 милиарда бюджет идели към България плюс близо 2 милиарда грант.

Към България ли? Към чекмеджето му идат.

Оставка ли ми искате?!

Ох, бабачко, какво КРАДЕНЕ предстои!

Afera.bg

П.П. Георги Дренчев:

Искам оставката на Горанов, за да си намери нормална работа и да започне сам да издържа семейството си, вместо кума си.

Искам оставката на Бойко Борисов, защото комунистите са го карали да ходи на манифестации до 27 г. възраст с пионерска връзка и психиката му е останала в трети клас и за да може да научи поне един чужд език.

Искам оставката на Гешев, за да има време да завърши право в Софийския, защото има сериозни пропуски в образованието.

Искам оставката на цялото правителство, защото е обидно една от най – умните нации да е управлявана от най- тъпите си представители.

Искам смяна на системата, защото тази бълва само олигофрени, които моментално стават политически и бизнес елит.

Искам правосъдна реформа, за да се гарантира, че всичко изброено по- горе няма да се повтори.

Това искам, не е много, като се има предвид, че не го искам за себе си, а за тези след нас, които лекомислено прогонихме навън- за тяхно добро, вместо да се борим за тях всяка минута.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.