ОТ ЧУЖДИТЕ ДОБРО НЕ ОЧАКВАЙ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ot-chuzhdite-dobro-ne-ochakvay/3928 SvobodnoSlovo.eu
ОТ ЧУЖДИТЕ ДОБРО НЕ ОЧАКВАЙ

България от тридесет и две години се управлява от чужди. От чужди, които носят други държави в сърцето си и портмонето си. Чужди ни набутаха в НАТО и ЕС. Всички знаем Фили Димитров, Соломон Паси, Ахмет Доган, Иван Костов.....

Е, свои няма да станат никога. Да си българин е не само съдба. Да си българин е отговорност, чест и слава. Ние сме синове и дъщери на древен народ, който е устоявал в битките и не се е пречупвал. Народ на герои и хора, които са носили светлина не само на нашия народ, но и на други народи. Народ, който с гордост трябва да казва, че от 13 века е европейски народ. Не, че напоследък е голяма гордост да си европеец. Защото европейските ценности през вековете включваха горене на книги и на вещици, концлагери за различните, инквизиции за отклонилите се от правия път, неграмотност и робство. Европейските ценности включваха бъдещата английска кралица, въодушевено вдигнала ръка в нацистки поздрав, включваха жълти звезди по реверите на някои, концлагери за отречените, аутодафета на книги, написани от поети и писатели от неподходящ етнос. Европейските ценности днес включват налагане на всичко неморално, извр@eно и антихуманизиращо.

В България чужди определят съдбата на българите. Привнесени отвън хора от други държави, които да ни управляват. И унищожават. В Народното събрание гордо стоят хора, заявяващи, че една съседна държава е тяхна родина, други, призоваващи да се отричаме от историята си, трети, въвличащи ни във война. И всички вкупом - презиращи българският народ.

От чужди добро не чакай.....гледам по телевизията постоянно се кани Соломон Паси, последно той гордо заявяваше, как трябва да съм в затвора заради предателство. Паси, който прати православието на майната си, който мрази всичко българско и който иска да скопява българския лъв. И това - под мазния угоднически поглед на Виктор и жена /простете, но социалната хигиена не ми позволява да ги гледам и да им запомням имената/. И цялата тази българоомразна реч се лее от телевизии, собственост на бивши генерали от ЦРУ, други с американски собствници. Флагманът на евроатлантическата сган си посвещава всеки брой да подиграва и обвинява всеки, който напомня, че сме българи и първо за българите трябва да гледаме.

Политици, чиито деца работят в ционистки банки, се правят на радетели за българските интереси и защитници на мира. Политици, избрани с грантове на чужди държави, гласуват за бъдещето на българите. Политици с чужди имена разполагат с държавния бюджет и определят дневния ред в държавата на българите!

Чуждите свои няма да станат.....

И трябва да си припомним, че сме българи!

България над всичко и Бог да пази българския народ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.