Пеевски: С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата. "Дневник" заглуши името на издателя си от видеото

https://svobodnoslovo.eu/politika/peevski-s-prokopiev-sme-bili-zaedno-pri-borisov-v-centralata-dnevnik-zaglushi-imeto-na-izdatelya-si-ot-videoto/130954 SvobodnoSlovo.eu
Пеевски: С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата. "Дневник" заглуши името на издателя си от видеото

„Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер. И мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата. Оставям тези квалификации на безсилието, в което се намира в момента“. Така председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски коментира на брифинг в Народното събрание думи на премиера в оставка Николай Денков, който го определи като „най-голямото зло, което се случва на България“.

„Постоянно да ми звънят и да идват, а пред вас да дават някакви странни изявления. Слушах с интерес какво се обяснява – кой къде е ходил, в кои централи. При Борисов в централата съм ходил, но сме ходили с Христо Иванов заедно. Специално за „Дневник“ и те имат интересни въпроси, ще кажа - с Прокопиев сме били при Борисов заедно. С всички тези хора навсякъде съм бил, навсякъде заедно“, разкри Пеевски пред медиите. По-късно "Дневник" заглуши името на своя издател Иво Прокопиев от видеото на Делян Пеевски:

 

На въпрос дали може да продължи диалогът с „Продължаваме Промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) и след предсрочните парламентарни избори, той отбеляза, че това зависи от тях. „Но това трябва да приключи - постоянно да ми звънят, да идват, а после пред вас да дават странни изявления“, добави Пеевски. Е, те със злото ли живяха девет месеца“, запита той.

 

„Денков е най-слабият премиер в историята. Девет месеца му държах ръката и му помагах и той пак не се справи. Направо не мога да повярвам, че човекът, за когото се грижих девет месеца, който видяхте, че изобщо не се справя с длъжността на премиер и мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата, който , когато се наложи да отида до тоалетна при преговорите с миньорите, ми прати смс „Има ли проблем, че излизаш?“, точно този човек, да говори така. Този, на който му държах ръката толкова и му помагах, не мога да повярвам...“, каза още Пеевски.

 

За оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев, председателят на ДПС посочи, че няма информация.

 

За казуса с агенция „Митници“ Пеевски коментира, че това е отговорност на Асен Василев.

Източник: glasove.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.