Плевнелиев защити "третия пол" и нападна Президента и Църквата...

https://svobodnoslovo.eu/politika/plevneliev-zashtiti-tretiya-pol-i-napadna-prezidenta-i-carkvata/23436 SvobodnoSlovo.eu
Плевнелиев защити "третия пол" и нападна Президента и Църквата...

Експрезидентът Росен Плевнелиев се скара от форума на "Капитал" на противниците на Истанбулската конвенция Неприемането й ни приравнявало с Йемен, смята бившият държавен глава, съобщава "Канал 3". "Лъжата победи със страшна сила, лъжата и манипулацията на истината, липсваше фактологичен дебат за какво е тази конвенция", разбунтува се Росен Плевнелиев.

"Големият отсъстващ от този дебат беше българският президент и за мен това е двоен стандарт, който не за първи път се случва пред очите ми. Апелирам към БПЦ да излезе с ясна позиция, към президента - да излезе с ясна позиция", заяви на форума Росен Плевнелиев.

В подкрепа на тезата си, той напомни, че държави като Албания отдавна са приели Истанбулската конвенция. Плевнелиев заяви, че "потресен видял как БСП откровено се превръща в антиевропейска политическа сила". Това се случвало не за първи път и будело притеснението му.

"Истанбулската конвенция е за това да гарантираме основни права и свободи на българските граждани. Истанбулската конвенция е за това, за да не бият българските жени. Истанбулската конвенция е за това да дадем шанс на един прогресивен документ, който утвърждава демократичните устои на българската държавност", каза Росен Плевнелиев и призова "да бъдем достойни европейци".

Източник: Гласове

Резултат с изображение за Плевнелиев idiot

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.