По повод съобщението на правителствената пресслужба ДА СИ ПРИПОМНИМ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/po-povod-saobshtenieto-na-pravitelstvenata-pressluzhba-da-si-pripomnim-prikazkata-za-lazhlivoto-ovcharche/124358 SvobodnoSlovo.eu
По повод съобщението на правителствената пресслужба ДА СИ ПРИПОМНИМ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

По повод съобщението на правителствената пресслужба
ДА СИ ПРИПОМНИМ ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

Поведението на Денков, Габриел и останалите участници от правителството на сглобката, каквото и да ни кажат днес, извикват спомена за оная приказка за Лъжливото овчарче. Защото това решение на Съвета на Европа от снощи е редрешено с искането на Австрия за "законодателна рамка" за прилагане на дъблинското споразуение. Както и да ни представя своите аргументи, академика-премиер няма как да ни убеди, че стоенето на Кулата от десетки българи, че чакането на превозвачите или чакането на семействата българи, решили да прекарат няколко дни в Европа със собствената си кола, може да се приеме за успех, на фона на качването на самолет или (нейзнайно с кой кораб-лодка) с няколко инути по-бързо.

Може би, ако вместо съобщение на пресслужбата бе публикувано цитираното тристранно споразуение, можеше и да им повярваме. Защото нищо казано от Денков, вече няма значение. 
Фанфарите да запазят за себе си.  Един да не вярва на Денков, води до това никой да не вярва на Денков. 
Имам чувството, че наоколо ТОТАЛНО липсва разум, че лъжата вече е норма, а имитацита на държавност в името на хората е храната за съществуването на това правителство и...
НА ПРИДВОРНИТЕ МУ МЕДИИ!

Любо Кольовски

2 Коментара

Чичо

преди 4 месеца

Тоя от снимката може да се ползва като пургатив!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.