ПОДПОЛКОВНИКЪТ, ДЕТО ЩЕЩЕ ДА УМИРА В БОЙ С ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ИЗВЕДНЪЖ ОТКРИ, ЧЕ БИЛ СЪС „СЕМПЪЛ УМ“! ТЕЖКОТО НАРЦИСТИЧНО РАЗСТРОЙСТВО НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО

https://svobodnoslovo.eu/politika/podpolkovnikat-deto-shteshte-da-umira-v-boy-s-ivelin-mihaylov-izvednazh-otkri-che-bil-sas-sempal-um-tezhkoto-narcistichno-razstroystvo-ne-proshtava-na-nikogo/137378 SvobodnoSlovo.eu
ПОДПОЛКОВНИКЪТ, ДЕТО ЩЕЩЕ ДА УМИРА В БОЙ С ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ИЗВЕДНЪЖ ОТКРИ, ЧЕ БИЛ СЪС „СЕМПЪЛ УМ“! ТЕЖКОТО НАРЦИСТИЧНО РАЗСТРОЙСТВО НЕ ПРОЩАВА НА НИКОГО

Николай Марков: „Ивелин Михайлов е човек със семпъл ум и посткомунистически възгледи…“, рекъл подполковникът днес, на когото Михайлов иска отстраняването, както и на всичките депутати от Величие.

Подполковникът сипе огън и жупел срещу Ивелин Михайлов, който бил тежък милионер и все го били убивали.

Какво показва това, че подполковникът чак сега внезапно открива всички тези неща за Ивелин Михайлов?

Че очевидно е много тъп и няма никаква прозорливост, щом като докато яде, пи и се кълна, че е брат „бял вълк“ на Ивелин Михайлов не е разбрал, че Михайлов е със „семпъл ум“.

Че съвсем друга е била целта на внедряването му във Величие, за което първа и отдавна писа АФЕРА.

Че след като не успя да овладее партията, веднага ревна срещу Ивелин Михайлов, когото не забеляза какъв е само до преди седмица, което означава, че е измекяр.

Че тежкото нарцистично разстройство не прощава на никого.

Afera.bg

9 Коментара

иииииииии666ййййййй

3 days before

Важните въпроси са: 1. Кой предложи тази американска подлога василева да бъде в листите за депутат? 2. НЕполковник НЕниколай НЕмарков член ли е на партията?! Не, не е. Няма да питаме дали НЕполковникът е част от цру на сащ, знаем, че е нещатен сътрудник на цру! Една констатация... щом НЕполковник НЕниколай НЕмарков квалифицира доскорошния си партнор Ивелине Михалов на човек със семпък ум, как тогава със семпъл ум Ивелин Михайлов е мултимилионер, както го квалифицира НЕполковник НЕниколай НЕмарков?! Щом Ивелин Михайлов е мултимилионер със семпъл ум, тогава НЕполковник НЕниколай НЕмарков защо не е поне мултимилионер?! НЕполковник НЕниколай НЕмарков е лицемер, национален предател на българското, работи за цру на сащ и е радикален русофоб!

Коментирай

Гого

3 days before

Храни Марков да те лае

Коментирай

Мария луна

2 days before

Разпра като квартални клюкарки

Коментирай

Мария луна

2 days before

Разпра като квартални клюкарки

Коментирай

От брилянтни източници

2 days before

Пеевски натисна страхливеца Михайлов и спасявайки задника си хвърли Марков за изкупителна жертва.Ивелинчо @лъвското сърце!Имам видеодоказателства.

Коментирай

Въшльовците

2 days before

Някой да даде обяснение, как човек, който не е член на партията, е депутат от същата партия, че и председател на парламентарната група? Тези Въшльовци наистина нямат и 3 грама мозък. След като не си член на партията НЕ може да я представляваш никъде и по никакъв начин. Няма такъв прост народ!

Коментирай

От още по-брилянтни източници

2 days before

ГЕРБ/ДПС купиха един въшлив милиционер, внедриха го до един прост олигофрен, преляха гласове, вкараха ги в парламента, но преди да се възползват от патерицата нещата се объркаха и не стигнаха до услугите им. Партията на цървулите съществува точно 3 седмици. Карбовски пак ще вие като гладна мисирка за спонсори.

Коментирай

онзи

2 days before

Живота" кипи" от примери как хора със "семпъл" ум стават мултимилионери а други с дълбока проникновена мисъл като ПУТполковник Марков се насират публично.

Коментирай

Хю Грант

2 days before

Смешникът Марков пита как "член на една партия“, (визирайки основателя на партия Величие, Михайлов) има такива медийни изяви. А защо не отговори на въпроса, как двама души (Н. Марков и В. Василева, които изобщо не са членове на партия Величие я представляват в парламента и заемат ключови позиции, като председател на парламентарна група и зам. председател на народно събрание???? Къде се е чуло и видяло хора, които не членуват в дадена партия и не желаят да изпълняват решенията на тази партия да своеволничат в парламента? Добре е, че внедрените Марков и Василева си показаха рогата навреме. При бъдещи избори подобни "въшльовци" да си останат у дома.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.