ПОДПОЛКОВНИКЪТ МАРКОВ /БОКОВ/ СПРЕТНА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/podpolkovnikat-markov-bokov-spretna-aktivno-meropriyatie-na-ivelin-mihaylov/137169 SvobodnoSlovo.eu
ПОДПОЛКОВНИКЪТ МАРКОВ /БОКОВ/ СПРЕТНА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ!

Фалшив пост на Ивелин Михайлов от Величие бе пуснат днес първо в социалните мрежи. В поста уж Ивелин Михайлов зове да бъде подкрепено правителството на ГЕРБ, тъй като той работел много добре във Ветрино с кмета на ГЕРБ.

Малко по-късно на профила на Ивелин Михайлов във Фейсбук бе уточнено, че профила в една от социалните мрежи на Михайлов е бил хакнат и поста му е фейк.

НО!!!

Без никаква проверка, медиите Блиц и Пик моментално и КОНТРОЛИРАНО тиражираха фалшивия пост на Ивелин Михайлов и го публикуваха като достоверен и категоричен, че иска подкрепа на правителството на ГЕРБ.

Ивелине, Ивелине, що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Вместо да храчиш по АФЕРА и Веселина Томова, да бе ти щракнало по шапката какво пише АФЕРА отдавна.

Сготвиха те с активно мероприятие на набутания ти подполковник Марков! Активно мероприятие в чиято сянка е Боко Тиквата, с когото Марков има отколешни прекрасни отношения.

Самият Боко в типичен негов пиниз излъга, че ГЕРБ щял да управлява за малко ако го подкрепели с пинизи от други партии. А Боко ни лук ял, ни лук мирисал.

Всъщност, точно Боко дирижира този процес. И подполковника е под крилото му.

Днешното „активно мероприятие“ срещу Ивелин Михайлов на практика „приключва“ Михайлов, а е ясно от дни, че във Величие върви тиха свирепа война за партията, която Марков иска да овладее.

Ивелин Михайлов пък от своя страна се гъне като мишок и не излезе категорично да се дистанцира от „предателите“, както ги нарича, защото е хванат за топките заради финансовите си далавери.

Някой да е изненадан от търгашеските политически пинизи на Боко?! Май само Ивелин Михайлов.

АФЕРА ти го написа в прав текст, подполковника ти го внедриха. Хак да ти е!

Afera.bg

3 Коментара

тцтцтц

2 days before

ох, само глупости.. стига се занимавахте с тях, дайте нещо наистина важно! питайте дебелия депесар, питайте го всеки ден защо затри толкова много бизнеси, питайте от де тия пари, питайте тиквун всеки ден за магистралите! вие на умряло куче нож вадите, че по лесно така! пуууу...................

Коментирай

Бахой

2 days before

Потпутковник ли се пише или пот пръдняк дагева!Най-правилно и двете!

Коментирай

Иван Бялов

2 days before

Що е рекла Афера(т.е.Веселина ТИМова-Доганова) то все е ЛЪЖА...ХАХАХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.