ПОРТРЕТ НА ЕДИН МРАКОБЕС

https://svobodnoslovo.eu/politika/portret-na-edin-mrakobes/113509 SvobodnoSlovo.eu
ПОРТРЕТ НА ЕДИН МРАКОБЕС

 

Безработен българин е арестуван и малтретиран за това, че е изразил всенародното отношение към социопата Тагарев.

А в същото време овластените плондери и техните "служби", партийните комедианти и дръжките на микрофоните, не обелват ни дума, че десетки българи са осъдени на смърт от една неонацистка, терористична организация. Тези българи са обявени за "ликвидиране" не защото са извършили престъпления, а защото са проявили гражданска съвест и смелост да разобличават престъпленията.

Ни дума от парламент, правителство и президент! Ни дума в "националния ефир" - ефира на ЦРУ!

Не само липсват думи на защита за "осъдените" от страна на държавните и партийни институции и "големите медии", а липсват каквито и да било думи. Пълно игнориране. Сякаш живеем на различни планети.

Предполагам, че терористите от "Миротворець" също се зареждат с оръжие, доставено в рамките на "военната помощ" за Украйна. Оръжие, което и България израща. Оръжие, обърнато срещу българския народ и представителите на неговата интелигенция. Кръгът на смъртта е затворен.

Зверилникът, който днес управлява нашата страна изобилства с уродливи муцуни, носещи дамгата на пълно отсъствие на интелект, морал и чест. Но и сред него не се намира лесно физиономия, вдъхваща такава погнуса като тая на Тагарев. Робот-еничар, ходещ мъртвец, убеден враг на България. Сякаш никога не е бил млад, не е бил дете и не е роден от майчина утроба, а е изпълзял от зейнала пещера сред пустошта, във вида, в който го наблюдаваме днес - преждевременно остарял, а после консервиран и непроменим, с присмехулно присвити мъртви очици и издевателска усмивчица. Лицето му е безсрастно - точен образ на студената, завършена, омраза към всичко човешко. Имало ли е някога приятели това същество, има ли жена? Коя жена би легнала с него? Коя жена би се примирила да го вижда всеки ден и всяка нощ?

От тоя мизантроп лъха някаква древна, зловеща празнота. Той може спокойно да натисне червеното копче. Сигурна съм, че обича да гледа изтезания, страдания, екзекуции. И дори сам да ги изпълнява. Скромно се гордее с чалъмите си на мъчител. Той е роден палач, кагебист, миротворець.

Навярно ще направи всичко възможно да превърне ареста на онова момче в жесток кошмар. Може и сам да присъства на разпитите - зад стъклото. Той е брутален и отмъстителен, нищожесвата са такива. Ще се погрижи младият безработен мъж да получи максималното наказание.

Тагарев е стопроцентов терорист, но от тия, които ги е страх да участват "в мероприятия". Ето защо не е станал изпълнител, а властник. Сега е неговото време, неговата жътва, неговата стихия.

Знаеш много добре, Тагарев - човеконенавистнико и българофобе - че ако безработният наистина е искал да те убие, нямаше да те заплашва в социалните мрежи. Ти ще паднеш от "своите" - такъв е баналният край във вашите среди.

Но аз не искам такъв край за теб. Искам да те видя на подсъдимата скамейка. Искам да те съди Народен съд. Не сарафовци, не гешевци, не  гешефтари.

За предателство към България. Не едно и не две. Всичко, което си вършил в мракобесния си живот, е предателство към България. 

Милена Върбанова

20 Коментара

dimat

преди 9 месеца

АМИ,ВСИЧКО Е ПРОСТО - ПРОСТО НЯМА НАРОД!!!ОСТАНАЛОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ САМО МЪЛЧАНИЕ!Уви,г-жо Върбанова,най-ужасното е предателството на самия народ към себе си.Той стои мълчаливо и очаква естествения си край!

Коментирай

Glienicke Bridge.

преди 9 месеца

Този агент е подбран на принципа трите ССС на Ми 5 cold, calculated, cynical. Трябва да му се държи прозореца отворен щото с викът "Руснаците идват" може да отиде на правилното място на историята.

Коментирай

Глас народен

преди 9 месеца

МАГАРЕВ, този Шибан Дърт ГЕЙ е Мазно и Миризливо ЛАЙНО! Новият НАРОДЕН съд ще го награди с въже!

Коментирай

Борис

преди 9 месеца

Названието по-скоро би трябвало да бъде-"един долен,гнъсен педерас!

Коментирай

Борис

преди 9 месеца

Названието по-скоро би трябвало да бъде-"един долен,гнъсен педерас!

Коментирай

Патриот

преди 9 месеца

Браво на военния министър ! Сега е на ред и министъра на вътрешните работи . Мачкай руските боклуци !Да заминават за Русия. Писна ми от тях !Стига са ми дишали въздуха !

Коментирай

Христина

преди 9 месеца

Цялата тази фашизоидна измет е рожба на БКП/БСП. Те държаха в ъгъла талантливите и интелигентните и бяха безпределно щедри към подмазвачи и нагаждачи, за които верността към партията се измерваше в привилегии и по-добър живот. Там хранилката отдавна свърши и същите тези сега служат със същата вярност и преданост на новите власти. Огледайте се в родовете им - поколения живеят от сервилността към властта, която и да е тя.

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Ако някой си мисли, че Тагарев е попаднал случайно на този пост, той е наивник. Още с идването на много ерудираният посланик от Хаити трябваше да ни е ясно, че с нас няма да има никакви компромиси. Посолът си го каза ясно и категорично, ИСКА да скъсаме връзките си с Русия, да ни прилапат окончателно енергетиката и да разположат американски военни у нас-пълна окупация до окончателното ни смазване. Цялата ни медийна мрежа е поставена в услуга на тази операция. Освен познатите бисери като Соломон и крадлата Поптодорова, множество други се надпреварват да ни убеждават в евро-атлантическата религия. Който и вестник да отворя националният позор е пълен.

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Обърнете внимание на медийната канонада, която се изля върху Радев. Излишно е да цитирам всички източници, но някой от тях са напълно позорни. в. СЕГА със Светослав Терзиев, главният редактор на Актуално- Ивайло Ачев, Фрог Нюз (т.н. Жабешки новини) и т.н. Абсолютно всички дописки са в подкепа на ИСКАНЕТО на ам посол, България да бъде откъсната от Русия, да и се досъсипе военната ни мощ и заграби енергетиката, да бъдем една окупирана загасваща територи..

Коментирай

сокерес експрес

преди 9 месеца

Педал - маша, лакеите само изпълняват и се мазнят, нищо не зависи от него. Мангалите имат повече достойнство от тази дърта развалина.

Коментирай

Анатема!

преди 9 месеца

Когато човек не обича себе си, той не обича и хората, и не му пука за тях! Затова излъчва такова отвращение и негативна енергия, типично за един българомразец и предател!

Коментирай

dostum_ben

преди 9 месеца

Струва ми си, че този долен тип е бил отблъснат от красавица-рускиня, затова е супер озлобен. Има ли деца този идиот, мисля, че не!

Коментирай

dostum_ben

преди 9 месеца

Струва ми си, че този долен тип е бил отблъснат от красавица-рускиня, затова е супер озлобен. Има ли деца този идиот, мисля, че не!

Коментирай

Синята барета

преди 9 месеца

И е работил напълно безплатно като консултант в МО на крайна. Нда. Как се нарича човек, който работи без пари за някого ? А, точно така , както си помислихте :). А в България що не работи безплатно като министър? Да си дарява заплатата на фонд по негов избор. :) . Освен това, тия железа , дето ги подари на крайна, вече са на атоми и молекули. Което си е хуманна акция, щото при +40 гр , хората в тях се превръщат в русенско варено в собствен сос.

Коментирай

МУНЧО

преди 9 месеца

А КЪДРАВЕЛКАТА СЮ ДОРИ НЕ ЗНАЕ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ САЙТ»МИРОТВОРЕЦ» И,ЧЕ ТАМ ФИГУРИРАТ ИМЕНАТА НА БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТИ ДРЪЗНАЛИ ДА ИМАТ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ-ДЪРЕВА,ВАЦЕВ,ГАЙТАНДЖИЕВА И ДРУГИ.В НОВИНАРСКАТА ЕМИСИЯ НА УЖ «БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ»БТВ-ПЪРВАТА И НАЙ-ВАЖНА НОВИНА БЕ—НЕ,НЕ Е ГОДИШНИНАТА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ,А,ПРАВИЛНО—ЗАКАНАТА ЗА УБИЙСТВОТО НА НОВИЯ ХЕРОЙ НА ДЕНЯ—ГОСПОДИН ТАГАРЕВ.ДО КАКВО ДОЖИВЯХМЕ—БЕЗРОДНИЦИ,ЕДВА НА 32-ТА МИНУТА СЕ ПРЕСТРАШИХА И ОТ КУМОВА СРАМА ПОКАЗАХА ДВЕМИНУТЕН РЕПОРТАЖ.ТОЛКОВА.ТОВА ДА НЕ НИ Е ТАГАРЕВ????

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 9 месеца

АЗ СЪМ ГРИГОР ДИМОВ !!!

Коментирай

Мина

преди 9 месеца

Господ да накаже всеки фашага, тръгнал да се саморазправя с този човек, изрекъл истината и незаплашил никой с нищо! Гръм и мълнии да покосят мракобесниците! Гръм и Мълнии! Господи, прости ни ако можеш греховете като народ и ако може, защити твоите чеда с твоя кръст. Амин.

Коментирай

Свободен българин

преди 9 месеца

Този щатски койот е нашенска отрепка, продаваща се за пари!

Коментирай

Свободен българин

преди 9 месеца

Този щатски койот е нашенска отрепка, продаваща се за пари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.