ПП са тези, които в най-голяма степен поставиха държавата в абсолютна зависимост от въшния фактор

https://svobodnoslovo.eu/politika/pp-sa-tezi-koito-v-nay-golyama-stepen-postaviha-darzhavata-v-absolyutna-zavisimost-ot-vashniya-faktor/134592 SvobodnoSlovo.eu
ПП са тези, които в най-голяма степен поставиха държавата в абсолютна зависимост от въшния фактор

Корнелия Нинова упорито крие Вигенин от дебатите, вместо него праща Гечев, което е правилен ход. Щото Вигенин ще дръпне БСП надолу. А Гечев се представя много добре. Лорер разказва вицове: „Всичките ни кандидати са готови да отстояват българския национален интерес“. Точно ПП, които обмениха присъствието си във властта с предателството си за Северна Македония. Лорер трябва да обясни защо в последната минута ПП промениха ПВУ така, че да се наложи да затворим тецовете максимално бързо, вместо да се борим за обратното.

Лорер трябва да обясни защо ПП включиха в ПВУ изваждането на ЕСО и „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация на БЕХ! Вместо това Лорер ни обяснява разликата между фискалната и монетарната политика с една много особена претенция при положение, че именно Асен Василев вкара България в спирала от дългове с идиотския аргумент, че дългът на България бил много малък (благодарение на дисциплината досега) и сме можели да се разпищолим. Да се разпищолим с цел гражданите да си помислят, че при ПП се живее добре и да си откупим фалшиво изборите. Лорер да говори за икономика е ужасно преживяване. То е като Венеция Ангова да говори за военно дело, а Кирил Петков – за газовия сектор. Лорер има необосновано самочувствие при положение, че всички ние преживяхме и преживяваме, и още много дълго ще преживяваме тяхното нагло, некомпетентно и разрушаващо управление! Лорер непрекъснато говори, че някой друг „плаши“ нацията ни, но всъщност ПП са тези, които ни затриха и върнаха обратно! Лешоядско извлачване на последните остатъци от едва дишащата ни държава. Дилетантщината на ПП е най-плашеща от всичко, защото тя ни вкара в още по-голяма зависимост, в отчайващо самопредлагащо се раболепие.

ПП се занимаваха с доноси, считайки, че подобно омерзително поведение, ползващо се от наивните американци, може да им гарантира продължително позициониране във властта. Но както всички знаем, лъжите са ефективни, но за кратко. ПП абдикираха от националния интерес до степен на абсурд! Безпомощните държави са експериментална територия, инструмент за чуждите стратегии и играчки за случайността! ПП са тези, които в най-голяма степен поставиха държавата в абсолютна зависимост от въшния фактор. Те се предлагаха на външния фактор като слуги, УНИЖАВАЙКИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ ПО НЕВИЖДАН ДОСЕГА НАЧИН... и сега отново претендират да продължават промяната! Не, благодарим! Не ви искаме. Вие във властта сте като пътна злополука.

Калина Андролова

8 Коментара

Червената шапчица

1 month before

Белгия обяви решението си да достави на Украйна 30 изтребителя F-16, разкри белгийския външен министър Хаджа Лабиб, съобщават Белга и БТА. Първата партида от тези модерни самолети се очаква да бъде доставена в рамките на годината. Бойко Борисов обяви решението си да достави на Украйна Калина Андролова, за да повдига духа на окраинската армия. Решението беше обявено само часове преди планираното посещение на украинския президент Володимир Зеленски в Брюксел.

Коментирай

Червената шапчица

1 month before

Полският външен министър допусна изпращане на войски в Украйна --- После Катин ще им се види като плажа на Златни пясъци.

Коментирай

Червената шапчица

1 month before

Стотици западни компании, които по-рано обявиха, че напускат Русия поради конфликта в Украйна, се отказаха от подобни планове и продължават да правят бизнес в Руската федерация, съобщи вестник Financial Times.

Коментирай

rusnak

1 month before

Някой от ГОВНАТувските отрепки, очакваше ли удара на Русия на 24 Февруари 2022? Май не, така че по леко със заплахите, педали...

Коментирай

Хю Грант

1 month before

Леле, какви проклятия срещу "промяната", а срещу Боко, кога? Кой крадеше без ограничения до каквото се докопа в тази държава цели 12 години и се готви за още? Нещо за чекмеджетата, пачките, кюлчетата и къщата в Барселона да напишеш, а Андролова? Няма никаква разлика между ГЕРБ, Промяната и ДПС. Еднакви по ранг лъжци, измамници и крадци. Намагнитени продажници и национални предатели. Кой предложи в България да има щаб на НАТО, а Андролова? Като си казала А, кажи после и Б, и Г, и Д. Жалко за талантливото ти перо.

Коментирай

Червената шапчица

1 month before

Денков за билборда с Борисов и Пеевски: Ако ме глобят, нека глобят и Борисов и Пеевски --- Защо свалят тези билбордове... Това е цветът на нацията... Това е елитът...

Коментирай

Червената шапчица

1 month before

Елена Андреевна Рыбакина взе първия си мач с 2-0 сета... Тя ще спечели Ролан Гарос. Залагам 100 лева.

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

1 month before

Връщат казармата, за да намерят 30 000 за Украйна. Млади гласуват за убийците си,пияни от евро-мечти https://www.youtube.com/watch?v=vuHbVyX7pc0 Влог на писателя Добри Божилов

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.