Предстоят ни много трудни времена и с тези управляващи нищо добро не ни чака

https://svobodnoslovo.eu/politika/predstoyat-ni-mnogo-trudni-vremena-i-s-tezi-upravlyavashti-nishto-dobro-ne-ni-chaka/4040 SvobodnoSlovo.eu
Предстоят ни много трудни времена и с тези управляващи нищо добро не ни чака

По повод предходния пост поставям един много сериозен за България въпрос.

България живее на кредит от години. Тегли заеми в евро и с тях пазарува какво ли не, включително газ и нефт. С въвеждането на плащане в рубли за природен газ, възниква въпроса - откъде ще вземем рубли, за да си плащаме доставките.

Очевидно, че старата система няма да работи, защото ще има изобилие от евра и дефицит на рубли. Т.е. или ще плащаме скъпо за рублите или ще трябва да намерим стоки и услуги търсени в Русия, които да продаваме за рубли, с които впоследстие да си плащаме газта, а вероятно и нефта.

Кои са тези стоки и услуги, които биха били търсени в Русия? Европейските ни партньори ще ни позволят ли въобще да влезем на този пазар или ще ни обяснят, че трябва да сме солидарни и да мрем от студ и глад, защото те са с предимство?

Предстоят ни много трудни времена и с тези управляващи нищо добро не ни чака.

Виктор Папазов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.