ПРИБЕРЕТЕ Я НАЙ-СЕТНЕ!!!

https://svobodnoslovo.eu/politika/priberete-ya-nay-setne/53327 SvobodnoSlovo.eu
ПРИБЕРЕТЕ Я НАЙ-СЕТНЕ!!!

Лена Бориславова днес се появи по Би-Ти-Ви.

Невероятно груба политическа и пиарска грешка!

Както и онази с вкарването й в листите. Човек би казал, че ПП сякаш нарочно иска да губи в коалицията си както гласове на симпатизанти, така и такива на колебаещи се.

Отново ще посоча онова, което написах преди година във връзка с някои решения, когато ПП дирижираше премиерското кресло и още не се беше разразил низ от скандали, свързани с Лена Бориславова.

(цитат)

„Г-н премиер, каквито и да са отношенията ви с началника на Вашия кабинет, това лице доказва, че не е за този пост.

Ако не можете или по-скоро не искате да се отървете от него, приложете „страничен пас на Питър”! Надявам се, че знаете за какво говоря...

Ако не го направите, началникът на Вашия кабинет с такива и др. подобни действия в скоро време, волно или неволно, ще ви изгони от премиерския ви кабинет.”

Григор Лилов

12 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Аз няма какво да се притеснявам за кадрите с парапета, тъй като един погрешен ъгъл като ъгъла за държането за ръка, трябва да бъде оспорен, заяви пред bTV Лена Бориславова от ПП за кадрите с Кирил Петков в неделната утрин, 8.30 часа. ----- погрешен ъгъл при сутрешното еване няма. Всеки ъгъл е правилен, важното е да влиза в дупката и заплатата да е 14 500 лева. Ама Киро не плаща, тя банката ги дава.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Като ги гледа тези аматьори, Боко тиквата ще се напикае от смях…

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Ние, шивачките от Полски Тръмбеш смятаме да основем политическа партия. Внимателното анализиране дейността на елитните ни политици, ясно се налага изводът, че политическият елит у нас са долнопробни, ниско качествени курви. На този фон, ние сме единодушни – такива номера можем да спретнем на нашите бъдещи опоненти, че без проблем да спечелим избори.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 година

Господин Петко Пройнов, Вашето откровение е силно заразяващо. Стискане му е майката. Може да използвате тапа, ако не можете да стискате. Като се замисля – не е добре да я прибират тази Лена. Тя е атракция и сеир за народа. Гуглена си вярва и в това е силата й.

Коментирай

Любознателният

преди 1 година

Мисля си докъде може да стигне една посредствена жена само с половия си орган и успешен избор на консуматора и.

Коментирай

Хаджи Минко

преди 1 година

Винаги съм знаел, че Григор Лилов е ТПК (Тъпо Продажно Копеле). Този ГАЛФОН може да ЛЪЖЕ и МАЖЕ за ПАРИ, като Соломон Паси, Евгений Дайнов и Иво Инджев. Абе, истински евроГЕЕЦ!

Коментирай

Райчо

преди 1 година

Ех май мисленето не му се отдава на Ленчето. Защо не си я върнат в бардака, от който са я взели. По муцунката ѝ личи, че там се е справяла много добре.

Коментирай

Лили

преди 11 месеца

Всички сте абсолютни тъпанари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.