Приятелите-завераджии са проблемът на Борисов, снимките са средство

https://svobodnoslovo.eu/politika/priyatelite-zaveradzhii-sa-problemat-na-borisov-snimkite-sa-sredstvo/15114 SvobodnoSlovo.eu
Приятелите-завераджии са проблемът на Борисов, снимките са средство

Ситуацията е такава, че много от клелите се във вярност на Бойко Борисов, в момента умуват как да го предадат, ако не успее да излезе от конфузното положение. Някои дори вече са го предали.

Накратко. След аудиозаписа излязоха и снимки. Това се очакваше. Въпреки това те са впечатляващи. Коментарът е само един: No comment. По принцип да се снима спящ човек, който и да е той, е нарушаване на най-личното пространство и проява на лош вкус. Освен ако не става дума за реклама на матраци и спално бельо, какъвто случаят не е.

Откъде се появяват компроматите? Не чакайте отговор от прокуратурата. Гешев е зает да лови световни терористи, подвизаващи се в Пловдивско като футболни фенове и да се прави на Робин Худ по селата… Всъщност се ослушва откъде ще духне вятъра...

Истината е, че много хора са недоволни от Борисов и управлението. Но не са много онези, които имат възможност да реализират подобни записи и снимки. Предателят е в четата - сред приближени олигарси, политици и лица от антуража. До премиерската спалня имат достъп съвсем кратък списък от хора.

Не е тайна, че Пеевски и Доган искат експертен кабинет в рамките на този парламент. Казаха го Йордан Цонев, Велислава Кръстева и Петър Чобанов. Вече бивш депутат, но важен играч от ДПС, провежда от няколко седмици тайни сбирки с прокурори, ченгета и политици. С чужди дипломати също. Завераджиите търсят подкрепа за смяна на Борисов и са готови да прехвърлят всички гафове и неудачи в управлението на него.

Удря часът на предателите.

Разбира се, сред версиите съществува и тази, че хора на президента Радев от НСО са устроили „фотосесията“ в спалнята. Конфликтът между двамата е очебиен, но до изборите е много далече, за да се тръгва с мръсна кампания отсега. А и Радев не отговаря на подобен профил.

Трябва да се търси в кръговете, които нямат скрупули и са готови на всичко, за да си постигнат целите. Те имат власт, ресурси и са наясно с методите за компрометиране.

Фрог нюз

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.