Промяната е към приключване. Паднаха жертва на собствените си глупости

https://svobodnoslovo.eu/politika/promyanata-e-kam-priklyuchvane-padnaha-zhertva-na-sobstvenite-si-gluposti/131477 SvobodnoSlovo.eu
Промяната е към приключване. Паднаха жертва на собствените си глупости

Промяната е към приключване. Паднаха жертва на собствените си глупости. Най-големият им проблем е, че публично стана ясно какви ги вършат. А то е точно това, което отричаха в политиката.

Т.е. Промяната прилага видимо целия инструментариум, за който тъй остро обвиняваха ГЕРБ и ДПС. Правят това, които уж помпозно отричаха.

За разлика от другите ги хванаха в крачка и лъсна цялата пиратска същност на Промяната. Големият политико-философски проблем е, че при Промяната между думи, заявки и дела зейна огромна пропаст! Сиреч, Промяната се изпразни от съдържание. Загубиха най-големият си капитал - че са принципни хора, дошли да въведат ред и нов модел. Това рухна.

ГЕРБ и ДПС печелят към момента по точки. А причината да печелят е, че ППДБ ги изпраха. Така че Кирил Петков, Асен Василев и компания да се сърдят на себе си.

Промяната приключи, а ДБ е очевидно опитомено. Подготвя се сглобка, второ издание.

Да им разбием сглобката!

Карлос Контрера

7 Коментара

овенко дамугонабутев

преди 2 седмици

Цвъктанка Потникова е по-красива от веселина томова -водката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.