ПРОСТОИДИОТИ И ДЕСНОСЕКТАНТИ БРАНЯТ КОРУМПЕТО НА ГЕНЕРАЛ ГНОМ И СЛАВЧО ХРИСТОВ КАТО ТУПЕ НА ГОЛА ТИКВА

https://svobodnoslovo.eu/politika/prostoidioti-i-desnosektanti-branyat-korumpeto-na-general-gnom-i-slavcho-hristov-kato-tupe-na-gola-tikva/131236 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТОИДИОТИ И ДЕСНОСЕКТАНТИ БРАНЯТ КОРУМПЕТО НА ГЕНЕРАЛ ГНОМ И СЛАВЧО ХРИСТОВ КАТО ТУПЕ НА ГОЛА ТИКВА

Още миналата година единствена АФЕРА информира кое точно е лицето Живко Коцев, нелепо турнат като главен секретар на МВР. АФЕРА поиска неговата оставка още при баталиите покрай футболните страсти в столицата, когато простоидиотите и десносектантите ревнаха против вътрешния министър, вместо моментално да поискат шута на главния секретар на МВР Живко Коцев, който е лицето, което движи ЦЯЛАТА ОПЕРАТИВНА ДЕЙНОСТ НА МВР!

И тогава го жалеха тоя УЖ деполитизиран тип, който всъщност е най-яркото политическо лице в МВР, което е недопустимо, особено на длъжност главен секретар на МВР.

А защо му пазеха осрания задник, за който АФЕРА е писала многократно назад във времето?

Защото Живко Коцев е лична капия на най-малкия генерал на планетата – генерал Гном, демек Атанас Атанасов.

Точно благодарение на финансовото им гуру Славчо Христов лицето главен секретар се сдобива с присадената си коса. Що пара смъкнаха от Славчо Христов тия „съдебни реформатори“ костово-гномова компания, мамата си трака.

„Дендито“ главен секретар на МВР, който ако питате авторитети в МВР ще се изсмеят на „професионализма“ му, се пъчеше по тв ефири с ултра скъпите си костюми, кърпички, ризи и пластични пунтове по лицето, а би трябвало да се простира според държавната си заплата. Видът му бе като „внезапно“ забогатял селски тарикат от измами, който никога не може да излезе от комплексите си, и бърза да ни демонстрира накъртващо на каква пачка е.

И когато го заковаха тоя фанфарон ДАНС и КПКОНПИ, неговите ментори простоидиоти и десносектанти ревнаха в негова защита. Тия съдебни реформатори, дето уж щели да борят корупцията, вкупом ревнаха в защита на корумпето си и го бранят като тупе на гола тиква.

Били му оказали натиск прокурорите на тупето.

Верно?

АФЕРА първа и единствена написа още в първия ден на операцията на ДАНС и КПКОНПИ, че Живко Коцев е с двата крака закован в корупционната Схема и че са го направили свидетел за да го пожалят да не бъде арестуван веднага. Кой го пожалва? Прокуратурата. Същата тая прокуратура, която, пищят ПП/ДБ, го притискала.

Е какво да го притиска, като туй тупираното е изпяло всичко, разказало всичко, два пъти давало показания, дало си и телефона, докато изоглавените простоидиоти в паника се пребиха да го търсят. А го търсеха точно за да го притискат ТЕ.

Както пак АФЕРА написа първа и единствена и описа как Христо Иванов, Денков, Кирил Петков заедно с бивш главен прокурор са го уговаряли да се отметне от оставката си, защото „нищо не можело да му направят“ и са му обещали политическа кариера и слагане в листите на челно място.

Докато Живко Коцев пише показания и разказва всичко, като славейче, Денков шантавия пише писмо на шефа на ДАНС да пита къде е Живко Коцев. Няма такива простоидиоти!

И след като вече е станал защитен свидетел под №3, Живко Коцев заедно с мишокът Денков излиза и си отегля оставката и пищи, че му оказвали натиск.

Толкова тъп главен секретар на МВР, МВР надали е имало някога.

Кой те притиска, бе, клоун, като даваш напоително показания и ТИ се съгласи да станеш защитен свидетел, щото иначе вече щеше да ядеш хурката в ареста. И като си знаеш насрания задник възможно ли е да си толкова тъп, че да излъжеш едновременно Денков, Киро и простата им гномова компания, както и прокуратурата и ДАНС, и КПКОНПИ, които са те заковали като хлебарка на хербарий?!

Доказателства има бол. И Живко Коцев прекрасно знае това.

Но е тъп и страхлив. И иска хем да е защитен свидетел, хем да не е арестуван, хем да е политическо лице на простоидиотите и десносектантите. Хем да лапа кинти и часовници.

Съдия Тони Гетов в прав текст указва на прокуратурата, че защитения им свидетел трябва да бъде с повдигнато обвинение, демек с мярка за неотклонение задържане под стража. И е учуден защо изобщо прокуратурата не го е направила.

Що бе, мишок Денков? Ами щото същата тая прокуратура, която УЖ била притискала Коцев, всъщност го пази и му спестява ареста, правейки го защитен свидетел! Какви писма пишеш точно до прокуратурата, бе простоидиот Денков, че притискала Коцев, след като точно прокуратурата го спасява?!

Истината е, че Асен Василев, ПростотоКиро, Гнома, Денков и цялата им десносектанска компания се насират от шубе кой и какво ще пропее за корупционната им дейност! А ако питате АФЕРА Живко Коцев ако преседи и три дена в ареста ще изпее де каквото се сети.

И нещо много важно! Съдия Тони Гетов е блестящ съдия, смел пич и го знам от първа ръка, защото не само осъди ефективно Цветан Цветанов, но и АФЕРА го защити, когато моментално го налази след  осъдителната присъда на Цветан Цветанов, както и оправдателната присъда на съдия Светлозар Георгиев, онази ДАНС с шеф Димитър Георгиев. На такава мръсотия бе подложен съдия Тони Гетов /описана само от АФЕРА/, че трудно на нея биха устояли префинените десносектански прокламирани съдии и съдийки.

Шамарът на съдия Тони Гетов бе към прокуратурата, която очевадно бе пожалила умишлено Живко Коцев от арест.

Е-е?! Тогава от кого се жалят и пищят простоидиотите? От същата прокуратура, която не вкара в ареста корумпето им?

Тази цялата простоидиотска и десносектанска пасмина е отвратителен потрес! Залегнала на амрабазурата да брани с нокти и зъби корупцията.

Апропо, Живко Коцев още не е арестуван, което отдавна беше задържително да бъде сторено. Той все още е и главен секретар на МВР. И има достъп до класифицирана информация.

Корумпето ръководи оперативната дейност на МВР.

И простоидиотите реват за него, щото им трябвал за изборите.

Баси и „деполотизираното“ МВР!

Впрочем, за ужас на ПП/ДБ, АФЕРА да им обади: не рипайте толкова припряно, защото мачът с разследването на ДАНС и КПКОПИ още не е свършил. Ах, какви изненадки ви чакат още, бедна ви е фантазията! Да на стане на финала – кой ми сра в гащите.

Веселина Томова

https://afera.bg/

12 Коментара

Джак

преди 1 месец

Браво на "Афера", браво на Веселина Томова! Тя се оказа единствената журналистка с топки. Останалите мисирки подтичват след престъпниците и им дават трибуна за изява, вместо да престанат да ги отразяват.

Коментирай

имегтс

преди 1 месец

Относно коментара на "парапеткова": Абе то и на лицетона Лена е изписано, че е девственица, ама като знаеш фактите, как да го вярваш.

Коментирай

имегтс

преди 1 месец

Относно коментара на "парапеткова": Абе то и на лицето на Лена е изписано, че е девственица, ама като знаеш фактите, как да го вярваш.

Коментирай

Борис

преди 1 месец

На лицето на Лена е изписано,че е курва и е КУРВА!Питайте стриганата маймуна!

Коментирай

Борис

преди 1 месец

На лицето на Лена е изписано,че е курва и е КУРВА!Питайте стриганата маймуна!

Коментирай

Wolf

преди 1 месец

Поздравления за точната статия и ... Делибаш, е, има такова ЖУвотно, всеми прочети какво е фаНфарон.. то тоя нет не е само за Фейсбук...

Коментирай

A LETTER TO UNCLE KENNETH

преди 1 месец

(ПИСМО ДО ЧИЧО КЕНЕТ) Хелоу чичо Кенет, Какво правиш, как си? Ще гледаш ли днеска слънчевото затъмнение? Абе заеби другото, ама не те е ли срам поне малко от малко? Не, не да те е срам от твоите български колониални туземни ровове, ти от тях срама нямаш, ами срам поне от теб самия? Толкоз ли не можа да намериш и да назначиш за главен секретар пък дори бил той корупционер и мафиот, ама поне да беше мъжкар. А ти кво - сложи там една пидируга за главен секретар... Напълни цялата колониална туземна администрация само с пидируги - кака Васка ДС-Педераска, Мис Бони, кака Наска(здравейте, аз съм Наско) и сума ти други знайни и незнайни швестери и швестерки. После да не се чудиш що не те кльопат робовете и тебе и държавата ти. Айде, остани си със здраве, чичо, и много поздрави на дедо ти Бидон. Кво прави той, ще ходи ли днеска в Охайо да гледа от там слънчевото затъмнение? С (не)уважение: Един от 6-те милиона твои колониални роби,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.