ПСИХОПАТЪТ Е ТОТАЛ ЩЕТА

https://svobodnoslovo.eu/politika/psihopatat-e-total-shteta/15312 SvobodnoSlovo.eu
ПСИХОПАТЪТ Е ТОТАЛ ЩЕТА

С голяма погнуса изгледах интервюто на ГМР по Панорама. И установих следното: Първо - тоя си вярва, ама яко си вярва! Не го е страх, а се чувства като спасител и е дълбоко възмутен, че има хора, които му го оспорват. Второ - той се чувства незаменим и смята да стои во веки веков във властта. Някои наивно си мислеха, че ще подава оставка. Няма! Такива психопати, които са на светлинни години от реалността и нормалността, само с права лопата и АК можеш да ги изчегърташ от кокала, който са докопали.

Той бил невинен. Не бил виновен за нищо. Даже за подпорната стена не бил виновен. То било отпреди. Той досега 10 години таквоз нещо не е видял. Ама ей на, видял и спрял. Което показва, че държавата продължава да се управлява на принципа АМН - ако мине номера.

ГМР е наистина на светлини години от нормалното. Толкова си е повярвал, толкова се смята за върха на еволюцията и че цял свят му се възхищава, че с нормални демократични средства не може да бъде махнат. Консервативното лечение е безсилно.

И се чудя дали някои от неговите фенове осъзнава, че се възхищават на един откровен луд?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.