РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/rolyata-na-balgariya/3993 SvobodnoSlovo.eu
РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Независимо дали ограниченият среден европеец си дава сметка или не ( убедена съм, че не, познавам промития му мозък ), спецоперацията на РФ в Украйна - нека я наречем и "война" - направи огромно благодеяние на човечеството.

Срази дълбоките планове за глобален концлагер, доказа, че ковид е лечим за една нощ, разруши монотеистичния храм на бог долар... И не на последно място разкри истината за американските лаборатории на територията на Украйна, участието на фамилията Байдън в тях и пъклените планове, чиято жертва е самият украински народ.

Дадените под клетва показания на В. Нюланд, зам.държавен секретар на САЩ по политическите въпроси, не оставиха никакъв шанс на лъжите, че, видиш ли, "митът за биолабораториите" на територията на Украйна ( и Грузия ) бил част от лъжливата пропаганда на Русия.

И изведнъж настана тотално мълчание по този повод в българската и западноевропейска преса.

На фона на това разкритие истеричните писъци на дядо БайГън ( Мажд, откраднал си тая находка от фб, аз я крада от теб ) и проклятията му към Путин, напомнят виковете на рецидивист, в момента, в който му щракват белезниците. Апропо безобразната истерика на въпросния дядко, отдавна диагностициран със сенилни отклонения - има ли тя, според вас, нещо общо с дипломатичния тон и с поведенческите норми на един уважаващ себе си държавен глава? Как ви звучат класификации като "касапин", "военнопрестъпник", "Путин няма право да остане в Кремъл" и прочие баяния? Нали се разбрахме, че сме против "езика на омразата", а, дядо Джо? Или и тук мериш с двойния си аршин? Да не бъдем наивни, БайГън истеризира като провалил се екстрасенс, защото руският лидер е играч от космическа класа. И го засегна лично.

Но управляваната от кириакстефчовци България се оказва главният губещ в създалата се ситуация.

"Къде ще бъдат прехвърлени американските изследвания за биологични оръжия ?"

Лесно е да се досетим - в колонията на най-жалките лакеи на САЩ - България, където вече действа поне една такава "лаборатория" в Националния център за заразни и паразитни болести в София. За нейното създаване алармира журналистката Диляна Гайтанджиева, чиито разкрития бяха популяризирани от Велизар Енчев и д-р Пламен Пасков.

България ще бъде натоварена с досегашната роля на Украйна.

Българските граждани са много разтревожени от тези разкрития. И питат:

Кой даде разрешение за изграждане на тази биолаборатория ?

Какви са нейните цели?

Как България ще привлича военнослужещи и ще увеличава броя на "своята армия", сведена до карикатурни размери и статус, след като, според разкритията, върху тях ще се провеждат експериментите на лабораторията?

Защо всичко това се прави тайно, зад гърба на българския народ?

И каква е наградата за извършителите на това поредно национално предателство, освен традиционните трийсет сребърника?

Почетно канадско гражданство?

Милена Върбанова

*

Статията изразява моето лично мнение.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.