Руди Гела щял да се кандидатира за кмет на Плевен

https://svobodnoslovo.eu/politika/rudi-gela-shtyal-da-se-kandidatira-za-kmet-na-pleven/115989 SvobodnoSlovo.eu
Руди Гела щял да се кандидатира за кмет на Плевен

Руди Гела щял да се кандидатира за кмет на Плевен. Той ще го обяви едва утре, но моята агентура в града вече ми докладва, че върви трескава подготовка на кампанията му в града. Естествено трескава само в неговите пажове из Плевен, останалата част от града се залива от смях за това, че момчето си е повярвало толкова много да реши, че е еба си пича и Плевен го обича. 

Само да напомня, че на тези избори Гела реализира със 7000 гласа по-малко от колкото имаха на предните избори ПП и в листата имаше кандидат изкарал повече преференции от него, но нали бе водач та не можа да го премести. 

Дали Гела ще събере и този резултат който събра на парламентарните избори, аз лично се съмнявам. Плевенчани помнят изпълненията му пред един частен гараж в града. А манталитета на хората там е да не забравят бързо и да мразят дълго. 

Ще е весела среща с народната любов!

Цветан Фиков

1 Коментара

Един от многото

преди 8 месеца

Изкара кирливите ризи на тези, дето уж ни управляват и дори само заради това заслужава да победи на изборите. Колко от действащите "политици" биха го направили?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.