Румен Петков: Ако Кирил Петков не обяви имената на сивите кардинали, е страхлива мижитурка

https://svobodnoslovo.eu/politika/rumen-petkov-ako-kiril-petkov-ne-obyavi-imenata-na-sivite-kardinali-e-strahliva-mizhiturka/2606 SvobodnoSlovo.eu
Румен Петков: Ако Кирил Петков не обяви имената на сивите кардинали, е страхлива мижитурка

Ако той не внесе в прокуратурата информацията, с която разполага, значи се държи естествено т. е., като дребен лъжец. Прокуратурата обаче е длъжна да го извика и да изиска от него цялата информация – и за корумпираните сив кардинали, и за корумпираните типове, които получават пари от Русия, чрез което, евентуално, Русия реализира свое влияние, това заяви председателят на ПП АБВ Румен Петков чрез "Фейсбук".

Припомняме, че в интервю за швейцарско издаение, премиерът Кирил Петков заяви, че у нас има двадесет сиви кардинали, около които се крепи корупцията у нас.

След като бъдат извършени всички процесуално-следствени от прокуратурата, резултатът да бъде обявен и личностите, които бъдат посочени от Кирил Петков или да бъдат с повдигнати обвинения, или да могат да съдят Кирил Петков за набеждаване. Ако Кирил Петков не каже имена и факти, е страхлива мижитурка, клеветяща държавата ни пред чуждите медии, допълва бившият министър на вътершните работи.

ЕВРОКОМ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.