САМО В “СВОБОДНО СЛОВО”! ШОК! ХАРАКИРО-ТО ПРОДЪЛЖАВА! Кирил Петков ще привлича гласове с проваленото споразумение на ПП-ДБ! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/samo-v-svobodno-slovo-shok-harakiro-to-prodalzhava-kiril-petkov-shte-privlicha-glasove-s-provalenoto-sporazumenie-na-pp-db-ekskluzivno-video/130585 SvobodnoSlovo.eu
САМО В “СВОБОДНО СЛОВО”! ШОК! ХАРАКИРО-ТО ПРОДЪЛЖАВА! Кирил Петков ще привлича гласове с проваленото споразумение на ПП-ДБ! (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

С наближаването на предсрочните парламентарни избори няма как да не обърнем поглед към приоритетите и посланията, на които ще заложат партиите, за да печелят сърцата и гласовете на българите. В контекста на всичко случило се досега обаче, изглежда, че на някои ще им е по-сложно отколкото на други.

 

Припомняме, че “Продължаваме промяната” бе единствената партия, която влезе в политиката с основен приоритет да “изчегъртва” и арестува досегашната власт. В последствие обаче, тя не само не изпълни обещанието си, ами и се обедини с тези, с които щеше да се разправя. След 9-месечно управление и провал на така наречената ротация, пък се стигна до уникално явление в българската политика. Унижението достигна връхната си точка, когато в своя декларация от ПП-ДБ предложиха да съставят правителство с втория мандат, а министър-председател да стане човек от ГЕРБ. Предложиха може би не е най-точната дума… По-скоро… помолиха. Това действие бе определено с нов термин в българския език- “хараКиро”, произлизащо от самоубийствените политически действия на формациите на десните.

 

Логично, попитахме съпредседателя на ПП с какви приоритети ще влезе в кампанията след всичко, което се случи? Отговорът на този въпрос обаче бе повече от скандален! Кирил Петков отговори, че ще заложи на, забележете, проваленото споразумение за ротация! Това може да значи само едно- “хараКирото” продължава…

 

Уникалния отговор на Кирил Петков, гледайте само в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

2 Коментара

Бай Иван

преди 1 месец

Тъй, като сайта упорито ни навира тази досадна реклама на Техномаркет и разни други, за да я избегнете най лесно може да направите следното: 1. Идете с мишката върху рекламата и натиснете десен бутон, а след това изберете последния ред Инспектиране. Така ще можете да четете коментарите без закриване от досадната реклама. За да я изтриете напълно, идете на защригованото място, където е записана рекламата и отново натиснете десен бутон, а след това на пети ред изберете Изтриване на елемента и накрая затворете прозореца на инспектиране!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.