Самото присъствие на тази дехуманизирана девиантна паплач в публичното пространство е една мащабна ПРОВОКАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/samoto-prisastvie-na-tazi-dehumanizirana-deviantna-paplach-v-publichnoto-prostranstvo-e-edna-mashtabna-provokaciya/131174 SvobodnoSlovo.eu
Самото присъствие на тази дехуманизирана девиантна паплач в публичното пространство е една мащабна ПРОВОКАЦИЯ

Служебният кабинет на Главчев бил "провокация" към ПП! Това обясни Лена от парапета в партийната телевизия на "добрите сили" БТВ.
А това, че сте напълнили Митниците с контрабандисти и главния ви секретар на МВР им е ортак не е ли "провокация" към цялото общество? 

За мен е една огромна провокация това, че хора като тази въобще имат достъп и отношение към държавата ми! Нагли, прости и абсолютно безотговорни хора с нулеви познания, но с огромно самочувствие. 
Кирил Петков и безумните му брътвежи не са ли провокация? Записът от съвещанието на т.нар. им партия и нейното ръководство, който всички изслушахме не е ли тежка провокация спред Лена парапетаджийката?
Това което сътвориха с Конституцията ми в изблик на властолюбие какво беше - провокация естествено! Разчитали са, че ще успеят да наложат своите партизани на позициите, които са записали като възможни за излъчването на служебен премиер в основния закон на страната и са планирали да си управляват и да си провеждат избори с машинките на съдружника си от Сиела Норма! Е не стана и слава Богу!

Опитите им да  забранят Националния ни празник и начина, по който поругаха знамето ни на Рожен не е ли провокация? Това, че пуснаха в църквата ми българофоб да опява патриарха ми на гръцки, а до него да стои непоканен украински самозванец не е ли провокация? Лъжеакадемика, когото сложиха за премиер си позволи публично да обяви, че България и нейната икономика не го интересува - още една провокация! Това, че нарязаха един паметник с флекс абсолютно незаконно и го захвърлиха в калта в покрайнините на София и сега в центъра на столицата ми остана една язва с някакво ръждясало скеле и ограда не беше ли провокация - беше естествено! Коледната им торта за изроди гарнирана с отрязани детски крачета и глави провокация ли е, или не е? 
Списъкът е безкраен!

Всеки ден и час от съществуването на идиотското им правителство беше провокация, както и самото му избиране!
Самото присъствие на тази дехуманизирана девиантна паплач в публичното пространство е една мащабна ПРОВОКАЦИЯ за всички останали нормални хора! Това трябва неуморно да се припомня, за да не се допуска тази шайка никога повече до властта и политиката като цяло. Безочието им е безгранично и те утре могат да се появят пред народа преродени и пак да започнат да го плакнат с хладка вода, обяснявайки, че се борят срещу мафията, с която до вчера си седяха в скутовете и посръбваха мазно турско кафенце!
Тези моментално трябва да изчезнат от живота ни и да приключат политическата си кариера с по няколко обвинения! Това очаква българския народ - възмездие!
И лично за мен е провокация, че Спецов и Асен Василев все още са на свобода!

Страхил Ангелов

26 Коментара

Борис

преди 3 седмици

Ами вижте ги само как са се подредили-идиот,педал-идиот,педал-идиот,педал!И българино!Ще оставиш тези изроди да те яздят?Де гиди "Максим-Соколов"!Де гиди ДДТ!Боклуцискапани!Бай Ставри ви чака с разкопчан цип!

Коментирай

Борис

преди 3 седмици

А най-доволно ще бъде малкото гномче и голямо педалче,свикнало да го "уважават"кой от където го хване!Богомиле!Оти си траеш,дали защото,а...

Коментирай

Иванова

преди 3 седмици

Дано всички отидат в затвора.

Коментирай

Генади

преди 3 седмици

И нито дума за виновника на това безобразие. Някак си този боклук остава все настани но, най-голямият виновник, тези да ни затрият държавата за няколко месеца е-той!!!

Коментирай

Али Баба

преди 3 седмици

Подкрепям на 100% написаното от Страхил Ангелов!!! Доста от политиците трябва да просят милост от този народ, който източиха и обезкървиха, най вече опростачиха и обезвериха!

Коментирай

Помнещ

преди 3 седмици

Паплач е цялото народно събрание.... Паплач са и тяхните избиратели... За съжаление и България...

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Страхиле, страшен си!

Коментирай

Балък

преди 3 седмици

Дехуманизирана девиантна паплач !

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

А каква провокация е Гнома да вербува военни разузнавачи за собствена изгода?

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Първо действие - всички на избори! Второ действие - всички за Възраждане! Трето действие - съд и затвор за националните предатели!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

За да получи справедливост, българското общество трябва да предотврати нова сглобка след изборите.

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

А нова сглобка не може да има, когато на изборите се отсвирят ГЕРБ, ДПС и ППДБ.

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Как може да стане това - с рекордна за последните години избирателна активност. ЯДОСАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Единственият мирен път за прогонване на всички участници в ограбването на България е ГЛАСУВАНЕТО!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Ако повече хора гласуват за различни от сглобкачийските партии, тежестта на купения и корпоративния вот ще бъде в рамките на нормалното.

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Стига вече писане по форумите - покажете, че с гласа си сте против тези ненормалници! Видяхте ли как в Словакия си избраха различен от простокирчовците президент?

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Вашият глас има значение! Престанете да омаловажавате правото си на мнение! Вие сте важни днес и сега, утре и в бъдещето! Мислете в по-големи мащаби!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Като не ставаме за революция, и гласуването е революция! Трябва само да се ядосате и да отделите половин час от една неделя. Неделята на вота!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Защо плачат пепейци е дебейци - защото виждат, че замислените от тях схеми за фалшификация на изборите няма да сработят. Нека им дадем допълнителна увереност, че тяхното време свърши! Да не забравяме боковци и делянчовци - за тях също е недопустимо да се гласува!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

След така нахвърляните постулати, ха-ха, остава да призова да гласувате за единствената партия, която има намерение да сложи край на агонията и това е Възраждане!

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Не обръщайте внимание на разни еленки, колювци или каквито там се сетите. Те преживяват с парите от продадената си съвест. Това са черни, белязани пари. Наблюдавайте внимателно във времето, с какви нещастия ще се сблъскат всички продажници. Господ си знае работата.

Коментирай

Мхм

преди 3 седмици

Желая здраве на всички истински българи, които не са забравили, че от майка и Родина по-свидно няма!

Коментирай

Джак

преди 3 седмици

Аплодисменти за силната статия, г-н Ангелов. Написана е на един дъх и от сърце. Засегнати са много идиотизми на на кликата, наречени за благозвучност провокации. Може да се добавя още и още, край нямат изстъпленията на жълтопаветниците. Аплодисменти и за Мхм. Написаното от него си е истинска провокация към обезверения народ. Съгласен съм, че наистина е време разделно и трябва да покажем колко ни е грижа за съдбините на България. Благодаря за призива, аз възнамерявам да гласувам именно за "Възраждане". Техните идеи са ми най-близки. Но има толкова много партии, за които можем да дадем гласа си, стига да не е за "тази дехуманизирана девиантна паплач".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.