САНИТАРИТЕ ДА ДОЙДАТ

https://svobodnoslovo.eu/politika/sanitarite-da-doydat/14695 SvobodnoSlovo.eu
САНИТАРИТЕ ДА ДОЙДАТ

Изтървана работа. От здравна и душевна гледна точка. Онуй отново, за ВТОРИ ПЪТ днес, дава едночасов брифинг с напълно несвързани и нелогични изречения. Човекът видимо е употребил субстанции и е неадекватен. А и видимо е паникьосан и се опитва да се оправдава. Е, не става!

СевдитУ пък ударно трие коментарите от брифинга, едва успява да насмогва горката женица, толкоз желана от разни олигарси, на които е отказвала ежемесечно. Мисли си, че като ги изтрие, и хората няма да видят народът колко много мрази мутрата. Още по-лошо - допълнително ни вбесява. Ама то простото си е просто!

А сега - сериозно! Борисов очевадно е зле с психичното здраве. Имам подозрения, че употребява силни лекарства или субстанции, защото определено на моменти е неадекватен като говор /като мисъл, отвътре му идва да е неадекватен/. Дори само даването на три едночасови брифинга в един ден трябва да покаже на психиатрите и гербавите, че е време за почивка в капицирана стая. Току-виж успее да се измъкне от затвора поради невменяемост.

Народът ни е мачкан от ЕДИН ПСИХОПАТ! И от крадливата клика около него, която няма да се посвени дори да пролее кръв и да прегази Конституцията и всички закони, за да запази властта си и да продължава да ограбва България!

СТИГА ВЕЧЕ! МУТРИ-ВЪН!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.