Сега и на Киро Харвардския баба му била репресирана, че и в Белене била

https://svobodnoslovo.eu/politika/sega-i-na-kiro-harvardskiya-baba-mu-bila-represirana-che-i-v-belene-bila/111223 SvobodnoSlovo.eu
Сега и на Киро Харвардския баба му била репресирана, че и в Белене била

Сега и на Киро Харвардския баба му била репресирана, че и в Белене била. Там навремето нямало жени, ама кой ти гледа такива подробности, дреболии разни, важно е да громим комунистите. То те измряха вече, ама и това не бива много да се споменава. Реално от българската политическа класа няма хора, чиито родители или баби и дядовци да не са тормозени, изселвани, заглушавани, мачкани от БКП. Освен това около мен имам познати, които също имат истории как са били потиснати и не са могли да изявят потенциала си. Говоря за съвсем реални хора, които по онова време са завършили образование в Москва. 

То в крайна сметка към 95% от хората се оказаха репресирани. Остават около 5% истински комунисти. 95 срещу 5. Ами вие на тези комуняги да бяхте станали по един шамар зад врата да им забиете и щяхте да сте свободни. Още тогава да ги бяхте бутнали и да сме тръгнали всички към евроатлантизма, а загубихме толкова време. Ако е така, както се опитват да го представят, че всички били тормозени, що не скочихте срещу една шепа насилници!? Аз даже и за отговора се сещам. От оплакващите се около мен, вече възрастни хора естествено, поради някакви странни стечения на реалността, обстоятелствата и битието, всички са завършили образование в Москва и са били на високи постове по онова време. 

Даже нямат мъничко срам да оставят пространство на хората, които наистина са страдали по политически причини преди 1989. Изядоха и погълнаха това пространство като гладни чудовища, уплашени да не би някой да ги изпревари.

Иван Иванов 

4 Коментара

Красная шапочка

преди 3 месеца

Смърт , смърт на комунистите и на техните врагове.Слава на беларус!

Коментирай

Да, бе

преди 3 месеца

То и господин Доган лежа в затвора , по политически причини, но не съм чул и дума от него.

Коментирай

Кольо

преди 3 месеца

Ако е истина, значи баба му си е заслужила каторгата, а простотията им върви по генетична линия.

Коментирай

Да, бе

преди 3 месеца

Белене и баба му на Киро??? Нещо документи да видим? Той Киро дипломата си не знае къде е, на баба си биографията знаел... Аре покажи си дипломите , да ги видим !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.