Сега ще видим дали избирателите на ДБ се различават от тези на Възраждане

https://svobodnoslovo.eu/politika/sega-shte-vidim-dali-izbiratelite-na-db-se-razlichavat-ot-tezi-na-vazrazhdane/43893 SvobodnoSlovo.eu
Сега ще видим дали избирателите на ДБ се различават от тези на Възраждане

Сега ще видим дали избирателите на ДБ се различават от тези на Възраждане. Те твърдят, че са най-интелигентните, мислещи, умни, действат рационално и в полза на честността и морала (често дори цитират Кристиан Таков по този въпрос).

Да припомня, избирателите на Възраждане не са съвсем такива. Те видяха кражбата на субсидията, но пак гласуваха за тях. Видяха масовата ваксинация на депутати от Възраждане, и пак гласуваха за тях. Ясно виждат, че 90% от гласуванията на Възраждане са с ГЕРБ, но пак гласуват за тях. Виждат се новите имоти и личното обогатяване на Вожда, но пак гласуват за тях. Виждат дори фиктивния развод, за да се крият имоти от КПКОНПИ, но пак гласуват за тях...

Накратко, избирателите на Възраждане са всичко друго, но не и 

"интелигентни, мислещи, умни, действат рационално и в полза на честността и морала".

Сега да видим какво ще стане с ДБ.

Хванаха ги по бели гащи буквално - с доказателства от прокуратурите на 8 американски щата, плюс Британските служби. Т.е. имаме ясно уличаване в престъпления именно от страни, които за тях са Богове, безгрешни и думата им им се счита за абсолютно морална и неоспорима. Дори Кристиан Таков не би оспорил разследване от САЩ...

Да видим, дали сега избирателите на ДБ се различават от тези на Възраждане, или всъщност са същите създания за добив на вълна, като тях... :)

Добри Божилов 

4 Коментара

Дани С.

преди 10 месеца

Червенобузко, направо светиш от активиране.))Всички "правоверни" са включени да обливат Възраждане с помия. Няма да ви се получи. Ти дори не смееш да напишеш антонимите на "интелигентни, мислещи и умни", не защото не ги знаеш, а защото ти е неудобно да пишеш откровени лъжи, Дали и ти не си един виден софийски грантаджия, я си кажи.

Коментирай

Към Д. Божилов

преди 10 месеца

Пич... Гледай си твоя Кенеди и не се бъркай в другите партии...

Коментирай

ИвайлоК

преди 10 месеца

"...Виждат се новите имоти и личното обогатяване на Вожда..." Край на цитата. И моя реплика: авторе на тази статия (не искам да ти споменавам името), покажи на хората "новите имоти и личното обогатяване на Вожда". Наистина го покажи - със снимки и документи. И разбира се - кажи кой е "Вожда".

Коментирай

Пабло

преди 10 месеца

Хе-хе . Що е това шубе, да не се посочи електората на оня с шкафчето ? Или е по- лесно да се правиш на умник и борец, с несъществуващи неща .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.